Classroom Flitsen en Special Editions

door Pieter Dhaeze op dinsdag 29 mei 2012

EOSzine probeert fundamentele kennis over fotografie inzichtelijk te maken voor de beginnende fotograaf. Onze Classroom is daartoe uitgebreid met het onderwerp Flitsen en bovendien kun je nu van diverse onderwerpen Special Editions (pdf) downloaden.

Flitsen
De serie Flitsen in de Classroom is opgebouwd uit de artikelen die eerder verschenen zijn in het magazine. We hebben ze al losse items gerangschikt in de Classroom, zodat je dat onderdeel wat voor jou interessant is, een plaats kunt geven in het traject naar betere flitsfoto's.

Special Editions
Lezen op een beeldscherm kan handig en snel toegankelijk zijn. Soms wil je alles eens op een rijtje gezet hebben en al één handige pdf op je tablet of telefoon lezen. Dat kan dat met de Special Edition die we in het Archief geplaatst hebben. Onderwerpen als Belichting, Lenzen, Compositie, Flitsen, Canon software, Photoshop Elements en Printen zullen vanaf nu nooit meer geheimen hebben.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.