Actie | Xpozer met 20% korting

door Pieter Dhaeze op donderdag 08 september 2016

Jouw foto op Xpozer met korting
Xpozer wordt steeds populairder onder fotografen, maar toch is nog niet iedereen bekend met dit prachtige presentatie- en wisselsysteem voor je mooiste foto's. Daarom speciaal voor je mooiste vakantiefoto's en als ter (hernieuwde) kennismaking met Xpozer een kortingsactie* voor onze lezers, namelijk 20% korting op je bestelling met code: EOS-296-CTE

advertentie_NFP_pdf__1_page_

Xpozer is dé nieuwe manier om foto’s haarscherp af te drukken en strak op te spannen (review). Met Xpozer wordt je foto in HD-kwaliteit afgedrukt, waarbij kleuren overeenkomen met het origineel. Daarnaast wordt je foto strak opgespannen met het spansysteem, waardoor het lijkt alsof je foto voor de muur zweeft. Met het spansysteem kan je daarbij ook gemakkelijk van foto wisselen, zodat je niet bij elke bestelling een nieuw spansysteem hoeft aan te schaffen en je altijd kan genieten van je laatste foto's. 

Klik hier en bestel jouw foto op Xpozer met korting!

*Geldig t/m 20 september 2016 en niet geldig i.c.m. andere acties en Pro- of Club-account

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.