Expositie | Het Perfecte Plaatje S2

Persbericht Canon vrijdag 01 december 2017

Amstelveen, 28 november 2017 – Veel foto’s die tijdens het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje zijn gemaakt, zijn vanaf dinsdagavond 12 december tot en met 1 januari 2018 te zien in Museum Hilversum (Google Maps). De expositie opent direct na de finale-uitzending op 12 december om 22.00 uur.

Het Perfecte Plaatje – De Expositie betreft een samenwerking tussen Museum Hilversum, Talpa, RTL en Canon. Naast de winnende beelden wordt tijdens de expositie ook ‘unseen’ materiaal getoond en ook de acht afleveringen zijn er te zien.

hpp02

In het door Talpa Producties geproduceerde programma, dat vanavond om 20.30 uur de vijfde uitzending tegemoet gaat, zijn acht BN’ers de strijd met elkaar aangegaan Het Perfecte Plaatje te maken. De hoofdprijs is een fotoreportage in het magazine National Geographic. De editie van het magazine waarin de reportage van de winnaar is opgenomen wordt tijdens de opening van de expositie aan de winnaar uitgereikt.
 
Canon-apparatuur
Canon heeft de volgende producten ter beschikking gesteld die de deelnemers gebruiken voor de verschillende opdrachten: de Canon EOS 5D Mark IV, Canon EOS M5 en Canon PowerShot G7X Mark II. Daarnaast krijgen de deelnemers alle gelegenheid om irista, het online platform voor beheer en organiseren van je foto’s in de cloud te gebruiken. Specialisten van Canon zijn ook dit jaar nauw betrokken bij de voorbereidingen van het programma en iedere deelnemer heeft een training ontvangen van Canon waarin de apparatuur en de basisprincipes van fotografie aan bod zijn gekomen.

Canon zal op social media een live verslag verzorgen van de opening op 12 december.

Museum Hilversum

TV-programma

Wat vond jij van Het Perfecte Plaatje 2017?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.