Beste Koop november 2017

door Pieter Dhaeze op woensdag 08 november 2017

Canon staat mondiaal in de Top 3 van de patentaanvragen (klik hier) en haar R&D staat al decennia aan de basis van veel innovatieve technologieën. Gebruikers van Canon-producten plukken hiervan dagelijks de vruchten en kunnen zo sneller, beter en met meer plezier hun hobby of werk uitoefenen.

beste-koop-november-klein

Ook de consumentenbond heeft in november 2017 weer vier Canon-producten het Predikaat ‘Beste Koop’ gegeven. Een mooie erkenning voor alle inspanningen en onderscheidend in een dynamische markt. 

  • EOS 200D met een EF-S 18-55 mm IS STM (klik hier)
  • EOS M100 met een EF-M 15-45 mm IS (review volgt)
  • PowerShot G7X Mark II (klik hier)
  • Ixus 285 HS

Wij zijn heel benieuwd naar de EOS M100, een bijzonder compacte systeemcamera, ideaal voor vakantie en reportage. Dus blijf ons volgen voor de review!

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Auto ISO

Gebruik jij Auto ISO?

Lees jij onze blogs?

In de sectie Blogs kun je elke maand inspirerende en prikkelende blogs lezen. We ontvangen echter maar weinig reacties en vragen ons af waarom.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.