Fotoreizen ZEN Travel

Pieter Dhaeze vrijdag 25 november 2011

De meeste vrijetijdsfotografen maken de mooiste foto's tijdens hun zomervakantie in het buitenland. Ander landschap, andere natuur, andere cultuur en andere mensen en gebruiken. Aan inspiratie geen gebrek en je komt als fotograaf ogen en oren tekort.

Toch is die vakantie niet altijd de meest ideale gelegenheid om al die fotogenieke momenten optimaal vast te kunnen leggen. Je 'hobbelt' met je camera meestal achter je gezin of vrienden aan en je kunt eigenlijk nooit eens echt de tijd nemen voor een onderwerp. Of het is hoogseizoen en wordt de compositie voortdurend 'verstoord' door de overal aanwezige toeristen.

Meer info of meteen boeken

Wil je dus eens een keer naar het buitenland en je 100% kunnen concentreren op je fotografie én op alle prachtige onderwerpen, dan kunnen wij van EOSzine een fotoreis van ZEN Travel van harte aanbevelen. Er zijn diverse exclusieve meerdaagse reizen naar Andalusië, Toscane en Ierland onder leiding van o.a. professioneel fotograaf Hans Zeegers en Hugo Potharst."
Dan kom je niet alleen thuis met schitterende foto's, maar heb je ook je fotografiekennis behoorlijk bijgespijkerd. En dat alles in de schoonheid van de diverse landschappen onder het genot van heerlijk eten en drinken aangeboden door gastvrije mensen!

Meer info of meteen boeken!

Het exclusieve karakter van de fotoreizen wordt benadrukt door de persoonlijke begeleiding door een pro-fotograaf, het beperkt aantal plaatsen (max. 8) en de zeer complete verzorging. Bovendien wordt voor vertrek voor de fotoreizen naar Toscane en Ierland een informatieavond georganiseerd, waarin de deelnemers door Hugo Potharst uitgebreid worden geïnformeerd over de inhoud van de fotoreis, zodat je jouw gereedschap én je creatieve verwachtingen hierop kunt afstemmen. Voor de fotoreis naar Andalusië is de informatieavond op de avond van aankomst te Andalusië.

Deze deelnemers gingen je voor:

Ierland:
“De fotoreis naar Ierland was een ware beleving met adembenemende landschappen, mooie steden, gezellige pubs en prachtig licht. Reizen en fotograferen in een ontspannen sfeer in een geweldig land. De accommodaties waren uitstekend. Een ervaring om nooit te vergeten.”
Marloes Tholen (9-daagse fotoreis Ierland, september 2011)

Italië:
Het was een fantastische reis! Ik heb echt op alle fronten genoten. Van Jurjen Drenth (wat een kanjer), van de accommodatie (schitterend), van de beleefmomenten (waar hebben jullie al die prachtige plekken gevonden), van het eten (heerlijk, heerlijk), van de groep (8 heel verschillende mensen, dus veel plezier en veel discussie), van het fotograferen (heel veel geleerd), en ga zo maar door! Bedankt voor het organiseren van deze week.”

Marga Hageman-Penders (8-daagse fotoreis Toscane, oktober 2010)

Informatie en contact
Heb je interesse in een fotoreis onder leiding van Hugo Potharst of Hans Zeegers of wil je eerst meer informatie alvorens te reserveren? Klik HIER voor alle fotoreizen of neem vrijblijvend contact op met ZEN Travel. Per telefoon: 035- 7200007 of per e-mail: info@zentravel.nl .

Graag tot ziens bij ZEN Travel

Alle fotografie op deze pagina: Jurjen Drenth en Hugo Potharst

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.