COLOFON
EOS
zine
is een onafhankelijke uitgave van Artifex Graphics in de persoon van Pieter Dhaeze en wordt maandelijks online gepubliceerd in samenwerking met Canon Nederland.

DISCLAIMER
Wij doen ons uiterste best om de informatie in EOSzine (e-magazine en website) zo zorgvuldig mogelijk uit betrouwbare bronnen te extraheren. Verder is de publicatie in geen enkel opzicht bedoeld om lezers te kwetsen of relaties te benadelen.
De lezer kopieert geen tekst of beeld van de website of uit het e-magazine met het doel hier persoonlijk commercieel voordeel te verwerven.
Heb je vragen of stoor je je ergens aan, laat het ons dan weten via het contactformulier.

PRIVACY
Op het moment dat je je aanmeld voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met het feit dat wij jou via het opgegeven emailadres mogen aanschrijven voor informatie met betrekking tot onze website. Je kunt je op elk gewenst moment ook zelf weer uitschrijven. Tevens als je via de website een formulier invult, gaat u er mee akkoord dat wij jou via het opgegeven emailadres mogen antwoorden.

Je gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden of verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.