OPROEP
Ben je van vakantie teruggekomen met prachtige foto's en wil je die fotogenieke locatie delen met andere lezers, dan is EOSzine hét platform om je verhaal te doen.

locatie-wereld-klein

Behalve een serie prachtige foto's (6 tot 10 stuks), willen we ook graag van je horen of er nog aspecten zijn van de reis of het verblijf die vermeldenswaard zijn en waar je op moet letten (tot 600 woorden). Het hoeft dus geen gedetailleerd reisverslag te zijn, maar gewoon een praktisch en inspirerend verhaal met liefst veel tip en tricks, zodat je andere fotografen helpt ook mooie foto's te gaan maken. Marcel Scholing geeft je alvast 10 tips: klik hier.

Interesse? Neem dan contact met ons op (mail), zodat wij er een leuk artikel van kunnen maken! De artikelen die geplaatst worden, belonen we tot 8 september met een Xpozer van 60 bij 40 cm

Xpozer_locatie

P.S. Kijk eerst even in de onderstaande artikelen of jouw locatie nog niet besproken is.

 • Nederland Pieter Dhaeze
  op maandag 13 augustus 2018 Aangemaakt: 27-09-2012
  nederland-300px.jpg
  We hebben de neiging om foto's van verre landen meer te waarderen dan opnamen gemaakt in ons eigen land. Toch zijn er nog heel veel fotogenieke plekjes in Nederland. Een overzicht.
 • Europa Pieter Dhaeze
  op maandag 13 augustus 2018 Aangemaakt: 27-09-2012
  europa-300px.jpg
  Ben je op zoek naar bergen, eindeloze vlaktes of dichte bossen, dan zul je het als fotograaf toch buiten de landsgrenzen moeten zoeken. Europa heeft een gevarieerd aanbod.
 • Wereld Pieter Dhaeze
  op maandag 13 augustus 2018 Aangemaakt: 12-08-2014
  00_locatie.jpg
  Ook buiten de grenzen van het Europese continent zijn ontelbaar mooie fotolocaties te vinden. Onze lezers doen verslag van 'all over the world'. Mooi!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.