02 Special Lenzen

Pieter Dhaeze maandag 28 mei 2012

Als je aan een nieuwe camera toe bent, dan zijn er veel bronnen waaruit je kunt putten om de juiste keus te maken. Het aanschaffen van een lens kan echter een heel stressgevoelige bezigheid zijn. Het is altijd een behoorlijke investering en de vraag is of die lens zijn verwachtingen waar kan maken.

In deze special hebben we daarom alle artikelen met betrekking tot lenzen gebundeld, zodat je op je gemak eens kunt kijken wat Canon op dat punt allemaal te bieden heeft en hoe wij er als redactie ons oordeel over hebben gegeven.

In deze pdf ontbreekt helaas de interactiviteit en multimedia. Dus wil je de diavoorstellingen zien, op vergrotingen klikken, video-tutorials bekijken en doorklikken naar een website of software, kijk dan in het archief van EOSzine. Kijk daarvoor deze site onder de knop Archief. Onderaan elk artikel van twee pagina’s kun je zien in welke EOSzine en op welke pagina het bewuste artikel heeft gestaan.

We hopen je met deze special een plezier te doen en zo je weer een stapje verder op weg te helpen naar het bewuster maken van betere foto’s.

Welkom op het archief

Beste lezer,

Welkom op het archief, hier kunt u oudere Eoszine nummer bekijken.

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier