03 Special Flitsen

Pieter Dhaeze maandag 28 mei 2012

Flitsen heeft voor veel fotografen een zekere drempel. Als je in slechte lichtomstandigheden de interne flitser opklapt en zonder verdere voor-bereiding op de ontspanner drukt, dan wordt het maar zelden een mooie foto: harde slagschaduw, glansplekken, donkere achtergrond, rode ogen, weinig sfeer.

Als je dat allemaal ten deel valt, dan nodigt dat niet uit om de volgende keer weer te gaan flitsen. Toch kan het bewust gebruik van flitslicht de kwaliteit van je foto’s sterk verbeteren, zowel binnen als buiten. Lees deze special en er gaat een wereld van flitslicht voor je open.

In deze pdf ontbreekt helaas de interactiviteit en multimedia. Dus wil je de diavoorstellingen zien, op vergrotingen klikken, video-tutorials bekijken en doorklikken naar een website of software, kijk dan in het archief van EOSzine. Kijk daarvoor deze site onder de knop Archief. Onderaan elk artikel van twee pagina’s kun je zien in welke EOSzine en op welke pagina het bewuste artikel heeft gestaan.

We hopen je met deze special een plezier te doen en zo je weer een stapje verder op weg te helpen naar het bewuster maken van betere foto’s.

Vakantiefoto's

Wat ga jij doen met je vakantiefoto's?

Welkom op het archief

Beste lezer,

Welkom op het archief, hier kunt u oudere Eoszine nummer bekijken.

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier