05 Special Canon

Pieter Dhaeze maandag 28 mei 2012

Heb je de software die op de cd staat bij je EOS-camera al geïnstalleerd of ben je gewoon met je camera aan de slag gegaan met de programma’s die je al jaren gebruikt?

Waarschijnlijk kun je daarmee alle handelingen die je wilt met je foto’s (beheren, bewerken en publiceren), maar het loont zeker de moeite om ook eens naar de typische Canon-programma’s op de cd te kijken: ZoomBrowser, DPP, PhotoStirch, Picture Style Editor, EOS Utilities en Movie Task Editor. Als naslagwerk bieden we je deze pdf-bundeling van alle artikelen over deze software gepubliceerd in EOSzine in 2009 en 2010.

In deze pdf ontbreekt helaas de interactiviteit en multimedia. Dus wil je de diavoorstellingen zien, op vergrotingen klikken, video-tutorials bekijken en doorklikken naar een website of software, kijk dan in het archief van EOSzine. Kijk daarvoor deze site onder de knop Archief. Onderaan elk artikel van twee pagina’s kun je zien in welke EOSzine en op welke pagina het bewuste artikel heeft gestaan.

We hopen je met deze special een plezier te doen en zo je weer een stapje verder op weg te helpen naar het bewuster maken van betere foto’s.

Welkom op het archief

Beste lezer,

Welkom op het archief, hier kunt u oudere Eoszine nummer bekijken.

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier