06 Special Elements

Pieter Dhaeze maandag 28 mei 2012

Vroeger bracht je je rolletje naar de winkel en een week later kon je je foto’s ophalen. Alleen de echte hobbyisten hadden een doka, waar ze voornamelijk alleen zwart-wit konden afdrukken.

Met de introductie van de digitale camera zijn we allemaal enigszins verplicht om in de digitale doka aan de slag te gaan. Photoshop Elements is dan hét gereedschap om snel en goed foto’s te optimaliseren. Hoe je te werk moet gaan en welke mogelijkheden je in dit programma hebt, hebben we in de afgelopen nummers van EOSzine behandeld en in deze special tref je daarvan een samenvatting.

In deze pdf ontbreekt helaas de interactiviteit en multimedia. Dus wil je de diavoorstellingen zien, op vergrotingen klikken, video-tutorials bekijken en doorklikken naar een website of software, kijk dan in het archief van EOSzine. Kijk daarvoor deze site onder de knop Archief. Onderaan elk artikel van twee pagina’s kun je zien in welke EOSzine en op welke pagina het bewuste artikel heeft gestaan.

We hopen je met deze special een plezier te doen en zo je weer een stapje verder op weg te helpen naar het bewuster maken van betere foto’s.

Welkom op het archief

Beste lezer,

Welkom op het archief, hier kunt u oudere Eoszine nummer bekijken.

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier