Nature Talks Festival 2016

Persbericht maandag 17 oktober 2016

Op 12 en 13 november vindt Nature Talks Photo Festival plaats in Congres Centrum Reehorst in Ede. Nature Talks Photo Festival is hét festival voor natuurfotografen, natuurfilmers en natuurliefhebbers. Het festival met meer dan 60 lezingen bestaat uit een hoofdprogramma waar internationale en nationale top natuurfotografen hun beelden presenteren. Fotografen vertellen wat er zoal bij komt kijken om tot prachtige beelden te komen. Laat je inspireren door o.a. Steve Winter (NatGeo, USA), Brian Skerry (NatGeo, USA), Sergey Goshkov (NatGeo, RUS), Ole Jørgen Liodden (NOR), Diego Lopez (ESP), Adri de Visser (NED), Han Bouwmeester (NED), David Pattyn (BEL), Jan Vermeer (NED) en Bart Heirweg (BEL) en nog veel meer!

Met de code eos-talks2016 krijgen EOSziners 10% korting op de toegangskaarten! (geldig tot 14/11/16)

Nature-Talks-festival-2016

Naast een scala aan topfotografen biedt Nature Talks een uitgebreid basisprogramma met lezingen van fotografen, filmprogramma's, een fotobeurs van meer dan 2.000m2, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Talks Photo Contest, een fotografencafé, een fotografen diner, workshops en masterclasses. Bijzonder is de lezing over teken en de ziekte van Lyme.

Nature_Talks_Photo_Festival___Contest-Jari_Peltomaki

Nature Talks biedt een nieuw platform voor alle liefhebbers van natuur, fotografie, film en natuurbeleving. Het festival en de bijbehorende fotowedstrijd Nature Talks Photo Contest zijn een eerste stap om mensen bij elkaar te brengen die dezelfde passie hebben. We willen het beeld en de fotograaf laten spreken om zo de natuur te laten spreken!

Nature Talks is ontstaan vanuit de behoefte aan een groot festival voor natuurfotografen, waar mensen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en elkaar informeren. Nature Talks wil er ook zijn voor de natuurliefhebbers in het algemeen. Op deze manier komen liefhebbers van natuur, beeld en film bijeen bij Nature Talks.

Nature Talks wordt gehouden in Congres Centrum Reehorst te Ede op 12 en 13 november 2016 (Google Maps). Ede ligt centraal in Nederland en is gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer (station op 5 min. lopen)

In Nederland is er behoefte aan een groot festival voor natuurfotografen waar mensen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren, elkaar informeren. Maar en zijn meer mensen die van beeld en natuur houden, vandaar dat we graag de cross-over maken met natuurfilmers, natuurliefhebbers en andere geïnteresseerden.

Nature Talks heeft een simultaan programma waar mensen kunnen kiezen uit wat ze willen zien of doen, zoals bijvoorbeeld een filmprogramma, lezingen van fotografen, verenigingen en stichtingen. Er is een grote fotobeurs van meer dan 2.000m2 inclusief het grootste fotoboek ter wereld van 200 x 70cm en 60kg, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Talks Photo Contest, een fotografencafé, fotografendiner, workshops en masterclasses.

Kortom; Nature Talks Photo Festival is Het nieuwe natuurfotografie-event waar veel mensen naar uitkijken om zich te laten inspireren en informeren. Maar het allerbelangrijkste is dat we elkaar ontmoeten en enthousiasmeren!

Website & ticketverkoop: Nature Talks Photo Festival
Website & deelname: Nature Talks Photo Contest
Mail & telefoon: info@naturetalks.nl | 040-2405015 

Nature Talks Photo Festival 2016 | 12 & 13 november | ReeHorst Ede

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.