Nieuw | Canon EOS EOS 200D

Persbericht Canon dinsdag 11 juli 2017

Amstelveen, 29 juni 2017 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, introduceert vandaag de EOS 200D, de nieuwste DSLR-camera waarmee je als nooit tevoren je verhalen en belevenissen kunt vertellen. De EOS 200D is ontworpen om de creativiteit en beeldkwaliteit van je foto’s naar een volgend niveau te tillen en is de perfecte camera voor enthousiaste smartphone-fotografen die op zoek zijn naar hun eerste DSLR-camera.

EOS200D

De Canon EOS 200D wordt geïntroduceerd voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke upgrade. Of je nu foto’s of video’s maakt, dit is de ideale keuze voor iedereen die de verhalen van zijn of haar leven wil vastleggen en delen. Of je nu de zonsondergang achter de Taj Mahal fotografeert of je vrienden en familie thuis, dankzij de compacte afmetingen van de EOS 200D beschik je in elke situatie over de juiste camera.

Nieuwe toptechnologie voor 2017
De EOS 200D is ’s werelds lichtste Canon-DSLR met variangle scherm en is uitgerust met de nieuwste technologie voor 2017. Deze camera heeft dezelfde kenmerken als Canon-modellen uit het hoogste camera segment en garandeert telkens weer de beste beeldkwaliteit. De EOS 200D biedt controle over de scherptediepte, zodat je de fraaiste achtergrondonscherpte bereikt in al je fotomateriaal. En zowel schaduwpartijen als scènes in fel zonlicht worden met een indrukwekkende resolutie vastgelegd.

De EOS 200D is voorzien van ’s werelds snelste1 Dual Pixel CMOS Auto Focus- systeem. De camera stelt snel en nauwkeurig scherp, zodat je onderwerpen boordevol details worden vastgelegd. De nieuwste APS-C-sensor verbetert de prestaties in omgevingen met weinig licht, zodat je schitterende opnamen kunt maken wanneer de zon ondergaat en de sterrenhemel langzaam zichtbaar wordt.

eos-200d-samples

De EOS 200D is uitgerust met Canon’s nieuwste beeldprocessor – de DIGIC 7. Dit brein van de camera optimaliseert automatisch de instellingen en maakt het in elke situatie gemakkelijk om telkens opnieuw een schitterende beeldkwaliteit te krijgen.

Gebruiksvriendelijk en met een uitzonderlijke beeldkwaliteit De EOS 200D beschikt over een zoeker en een variangle touchscreen en daarmee biedt deze camera beide mogelijkheden aan gebruikers die hun eerste DSLR kopen. De zoeker stelt je in staat heel dicht bij je onderwerp te komen en met het variangle touchscreen leg je vanuit elke positie moeilijke onderwerpen vast. Omdat je gemakkelijk tussen zoeker en touchscreen kunt wisselen, is de perfecte opname nooit ver weg. Bovendien zal de bediening via het touchscreen je net zo bekend voorkomen als met je smartphone.

De EOS 200D heeft een intuïtieve interface die de functies toelicht terwijl de gebruiker ermee bezig is. En de Guided UI, de gebruiksvriendelijke visuele gids, helpt je met de ontwikkeling van je fotografische vaardigheden door het effect toe te lichten die een verandering van instellingen op de foto zal hebben. Maar natuurlijk kun je deze functie uitschakelen zodra je de status van expert hebt bereikt.

Stijlvolle body en compatibel met smartphones
De EOS 200D is de eerste Canon DSLR-camera met een Selfie-modus en biedt zowel skin smoothing als achtergrondonscherpte voor al je Instagram foto’s. Mode- liefhebbers kunnen nog voor hun eerste foto hun individuele stijl kenbaar maken – de EOS 200D is verkrijgbaar in de volgende kleuren: het klassieke Canon Zwart, een krachtige uitstraling in Wit en een vintagelook in de combinatie Zilver & Brons. De EOS 200D is compatibel met smartphones en beschikt over ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth®. Iedereen die onderweg is, kan met de Canon Camera Connect- app snel foto’s delen via social media.

Deze fraaie, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke camera zit vol met de nieuwste Canon-technologie. De EOS 200D is compatibel met Canon’s ecosysteem van lenzen, flitsers en accessoires, en helpt je de opnamen te maken die jij wilt – niets ligt buiten je mogelijkheden. Met de stijlvolle, trendy ontwerplijnen van de body is de EOS 200D perfect voor gebruikers van smartphones en compactcamera’s die hun creativiteit naar een volgend niveau willen brengen.

Volgende camera

Wat wordt je volgende camera?

Volgende lens

Van welk merk wordt je volgende lens?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.