Nature Talks Festival 2017

Persbericht vrijdag 22 september 2017

Op 11 en 12 november vindt in Congres Centrum Reehorst in Ede de 2e editie plaats van het Nature Talks Photo Festival. Dit festival is 'thé place to be' voor natuurfotografen, natuurfilmers en natuurliefhebbers. Het festival met meer dan 50 lezingen bestaat uit een hoofdprogramma waar internationale en nationale top natuurfotografen hun beelden presenteren. Fotografen vertellen wat er zoal bij komt kijken om tot prachtige beelden te komen. Laat je inspireren door o.a. Danny Green, Andy Rouse, Jasper Doest, Geurt Besselink, Erlend & Orsolya Haarberg, Britta Jaschinski, Michel d’Oultremont, Bartosz Strozynski en nog veel meer!

Met de code eos_talks2017 krijgen EOSziners ook dit jaar weer 10% korting op de toegangskaarten! (geldig tot 30/10/2017)

Festival Banner 720x300GR_NL

Naast een scala aan topfotografen biedt Nature Talks een uitgebreid basisprogramma met lezingen van fotografen, filmprogramma's, een fotobeurs van meer dan 2.000m2, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year fotowedstrijd, een fotografencafé, een fotografen diner, workshops en masterclasses.

Nature Talks biedt een platform voor alle liefhebbers van natuur, fotografie, film en natuurbeleving. Het festival en de bijbehorende fotowedstrijd Nature Talks Photo Contest zijn een eerste stap om mensen bij elkaar te brengen die dezelfde passie hebben. We willen het beeld en de fotograaf laten spreken om zo de natuur te laten spreken!

Nature Talks is ontstaan vanuit de behoefte aan een groot festival voor natuurfotografen, waar mensen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en elkaar informeren. Nature Talks wil er ook zijn voor de natuurliefhebbers in het algemeen. Op deze manier komen liefhebbers van natuur, beeld en film bijeen bij Nature Talks.

Nature Talks wordt gehouden in Congres Centrum Reehorst te Ede op 11 en 12 november 2017 (Google Maps). Ede ligt centraal in Nederland en is gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer (station op 5 min. lopen)

In Nederland is er behoefte aan een groot festival voor natuurfotografen waar mensen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren, elkaar informeren. Maar en zijn meer mensen die van beeld en natuur houden, vandaar dat we graag de cross-over maken met natuurfilmers, natuurliefhebbers en andere geïnteresseerden.

Nature Talks heeft een simultaan programma waar mensen kunnen kiezen uit wat ze willen zien of doen, zoals bijvoorbeeld een filmprogramma, lezingen van fotografen, verenigingen en stichtingen. Er is een grote fotobeurs van meer dan 2.000m2 , een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year fotowedstrijd, een fotografencafé, fotografendiner, workshops en masterclasses.
Geen behoefte aan de films of lezingen? Dan kan je voor €3,50 een fotobeursticket kopen (incl. gratis kop koffie of thee). Je hebt dan toegang tot de foto-exposities en de fotografiebeurs, waar de bekende merken staan met de nieuwste producten en demonstraties gegeven worden.

Kortom; Nature Talks Photo Festival is Het nieuwe natuurfotografie-event waar veel mensen naar uitkijken om zich te laten inspireren en informeren. Maar het allerbelangrijkste is dat we elkaar ontmoeten en enthousiasmeren!

Website & ticketverkoop: Nature Talks Photo Festival
Website & deelname: Nature Talks Photo Contest
Mail & telefoon: info@naturetalks.nl | 040-2405015 

Nature Talks Photo Festival 2017 | 11 & 12 november | ReeHorst Ede

Draadloos met EOS

Gebruik jij de wifi op je EOS om je camera te koppelen met je telefoon/tablet?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.