Canon Winterpromotie 2017/2018

Persbericht Canon woensdag 18 oktober 2017

Aan het einde van het jaar verrast Canon ons altijd met een voordelige winterpromotie. Dus ook in 2017. Kijk snel welke camera of lens je deze keer van je verlanglijstje kunt afstrepen!

Actieperiode: 16 oktober 2017 t/m 14 januari 2018
Registratie: t/m 31 januari 2018
Tegoed besteden: t/m 15 april 2018

Ga voor meer informatie naar: www.canon.nl/winterpromo of www.canon.be/winterpromo

deelnemende-producten-winter2017

Canon-tegoed
Het Canon-tegoed is het bedrag dat bij een volgende Canon aankoop in mindering wordt gebracht. Dit Canon-tegoed is hoger dan cashback bedrag en is dus extra voordelig als je in de actieperiode meerdere Canon-producten aanschaft.

Cashback
Bij cashback wordt een gedeelte van het aankoopbedrag teruggestort en levert je direct voordeel als je maar één Canon-product aanschaft.

+100GB GRATIS IRISTA opslagruimte
Na registratie ontvang je 100 GB gratis opslagruimte in irista, een online platform waar je eenvoudig en veilig al je foto’s en video’s kan opslaan, beheren en delen. Maak kennis met irista (klik hier).

Aantal camera's?

De gemiddelde EOSziner bezit 3,84 lenzen en gebruikt er 2,55 van. Nu zijn we natuurlijk ook nog benieuwd naar hoeveel EOS-camera's je hebt.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.