iF Design Awards 2018

Persbericht Canon maandag 05 maart 2018

Amstelveen, 14 februari 2018 – Canon, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag bekend dat iF International Forum Design GmbH de ontwerpen van zes Canon-producten heeft onderscheiden met de prestigieuze 2018 iF Design Awards.

IFA 2018

De iF Design Awards worden sinds 1953 toegekend en gelden als een van de meest prestigieuze onderscheidingen op het gebied van design voor superieure industriële ontwerpen uit de hele wereld. Dit jaar werden 6.402 inzendingen uit 54 landen en regio’s beoordeeld door internationaal erkende ontwerpexperts in zeven categorieën: productontwerp, verpakkingsontwerp, communicatie, binnenhuisarchitectuur, professioneel conceptontwerp, serviceontwerp/gebruikersinterfaces en architectuur.
Dit jaar was voor Canon het 24ste jaar op rij dat de onderneming iF Design Awards won. Aangemoedigd door deze erkenning van haar expertise op het gebied van design, zal Canon onverminderd blijven streven naar het aanbieden van producten die de hoogste niveaus van prestaties en design combineren.

Vakantie: JPEG of RAW?

Maak jij jouw vakantiefoto's in JPEG of in RAW?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.