Poll DPP

Pieter Dhaeze dinsdag 24 april 2018

Fotograferen in RAW geeft je als fotograaf veel vrijheid en een hogere beeldkwaliteit. Bij RAW denken we meteen aan Lightroom, maar misschien is Digital Photo Porfessional (DPP) van Canon wel een betere keuze.

Gebruik jij DPP?
Hierop hebben we 230 reacties gehad. Dat is een redelijke opkomst en voldoende om maatgevend te zijn voor het gebruik van wifi onder de doelgroep van de EOS-fotograaf.

poll-dppHet resultaat van dit onderzoekje is toch vrij verrassend, want ruim de helft van de deelnemers gebruikt DPP in meer of mindere mate. Bij ons bestond de indruk dat het dé grote onbekende was op de software-cd bij een EOS-camera, terwijl slechts 5% aangeeft nog nooit van DPP te hebben gehoord.

Wij zijn dan ook blij met de uitkomst van deze poll en we hopen dan ook de 20% twijfelaars over de streep te trekken met onze serie over DPP: klik hier.

Werken met dpp

Werk jij met Digitale Photo Professional (DPP)?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.