Boek | Amazing Photography by Xpozer

Pieter Dhaeze dinsdag 01 mei 2018

De primaire doelstelling van EOSzine is dat we de vrijetijdsfotograaf met educatieve artikelen inspireren om betere foto’s te maken. En bovendien moedigen we die vrijetijdsfotograaf aan om zijn mooiste foto’s te laten zién. Niet alleen op een telefoon of beeldscherm, maar ook als afdruk en dan liefst groter dan een A4-tje. De beleving van een mooi onderwerp of gedenkwaardig moment is dan ongeëvenaard.

Daarom zijn we ook ambassadeur van Xpozer. Een jong bedrijf dat onze passie voor print deelt en een onnavolgbare printkwaliteit combineert met een uniek wisselsysteem. We hebben al in diverse artikelen uitgebreid aandacht gegeven aan de mogelijkheden van een Xpozer (klik hier). 

Amazing Photography
Alles rondom een Xpozer - van productbegeleiding tot klantencontact - ademt de sfeer uit van spontaniteit en passie voor fotografie. Mede-oprichter en CEO van Xpozer Clemens van Os is naast dynamisch ondernemer ook een bevlogen fotograaf en dat laatste is destijds ook de reden geweest om met van start te gaan met Xpozer. En die bevlogenheid voor mooie foto’s is bij het team van Xpozer met het verloop van jaren alleen nog maar gegroeid en dat heeft geleid tot het initiatief ‘Amazing Photography’ (www.amazingphotographybook.com). Een platform van Xpozer waarop je geprikkeld en geïnspireerd wordt om met je camera de wijde wereld in te trekken (of naar het park om de hoek) om mooie foto’s te maken en die dan ook te laten zien.

amazing photography book

Boek
Kennismaken met ‘Amazing Photography’ kan natuurlijk via de website, maar Xpozer heeft in samenwerking met 13 fotografen tevens een prachtig boek ontwikkeld met inspirerende beelden, zodat je zelf kunt beleven welk een visueel spektakel onze ‘wereld’ te bieden heeft. Het boek is een enerverende reis door 47 landen en als je de laatste pagina dichtslaat, kun je niet wachten om met je camera ook zelf ‘het veld in te gaan’.

Omdat Xpozer iedereen de gelegenheid wil geven om dit schitterende boek in bezit te krijgen, stellen ze het gratis beschikbaar (winkelwaarde 29,99 euro) en betaal je alleen de inpak- en verzendkosten van €3,99. Wil jij van deze actie gebruik maken, bestel dan snel via www.amazingphotographybook.com. Doen! Want op=op en het is zeker de moeite waard.

amazingphotography

Onze indruk
Amazing Photography is een bijzondere boek. Ten eerste door de uitvoering. Eigenlijk is het een lijvig ‘glossy magazine’ op A4-formaat met ruim 170 pagina’s. Het binnenwerk bestaat uit dik, mat gestreken papier waardoor de foto’s op hoge kwaliteit in kleur en detail worden weergegeven. De afwerking is hoogwaardig met een binding die zodanig is, dat het boek open blijft liggen op de gewenste pagina. Prima.
Het boek is tevens bijzonder omdat de inhoud van het boek volledig gericht is op fotografie en inspiratie en niet op het aanprijzen van Xpozers, zoals je zou verwachten bij een dergelijk gratis uitgave. Het is dus geen goedkoop reclameblaadje van Xpozer. Nee, ze zijn oprecht betrokken bij jouw plezier in fotografie, want dat is dé basis voor mooiere foto’s. En dat dat uiteindelijk betekent dat jij je foto’s ook wilt beleven via een Xpozer, is mooi meegenomen ;-)

xpozer-youtube

Twee puntjes van aandacht:
Het boek is geheel in het Engels, omdat Xpozer vanuit Nederland ook internationaal opereert. Op zich is dat geen probleem, want de foto’s in het boek spreken voor zich.
Als je het boek aanvraagt, dan schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief van Xpozer. Je kunt je desgewenst later weer eenvoudig afmelden.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.