Postcode

Pieter Dhaeze maandag 14 maart 2011

POSTCODE...
Als je je aangemeld hebt voor EOSzine, dan heb je ons al van de nodige gegevens voorzien. Daar zijn we heel blij mee, want op basis hiervan kunnen we het niveau en de aard van de artikelen afstemmen.

Omdat we met EOSzine ook van plan zijn het land in te gaan met lezingen, workshops en events zouden we ook graag de vier cijfers van je postcode willen weten. Als je je voor het eerst aanmeldt, dan zul je dit veld ook in het aanmeldformulier zien. Ben je al aangemeld bij EOSzine, dan zul je je profiel even moeten bijwerken door in te loggen.

 

..... maar niet voor niets.
We snappen dat je even moet zuchten, omdat we weer iets meer van je willen weten, maar dat hoeft niet voor niets. Want als je in de maand april je postcode invult of toevoegt aan je profiel, dan ontvang je op 2 mei een persoonlijke vouchercode met 20% korting op een fotoboek op echt fotopapier van CeWe Color. Een perfecte gelegenheid om een portfolio van je beste foto's eens af te laten drukken op ongekend hoge fotokwaliteit. Lees alles over deze actie of meld je hier aan.

Alvast bedankt voor je medewerking,

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.