Winnaar TNT fotowedstrijd 2011

Pieter Dhaeze dinsdag 24 mei 2011
And the winner is...
De winnende foto's van de TNT Post World Press Photo Fotowedstrijd 2011 zijn 17 mei bekend gemaakt. De uitreiking vond plaats in Brasserie Harkema in Amsterdam.

Er waren 58 foto's genomineerd en uiteindelijk zijn er 18 winnaars geselecteerd in de zes categorieën. Met als overall winnaar de foto van Dijana Zupanovic, Holifeest in Den Haag. Zij ontvangt de hoofdprijs; een Canon EOS 60D. Daarnaast verschijnt de winnende foto op een ansichtkaart tijdens de officiële fototentoonstelling in de Oude Kerk! Zorg dat je een ansichtkaart te pakken krijgt! Klik hier voor de uitslag.

We hebben ook een mooi boek gemaakt van alle winnaars en genomineerden, dit boek is hier te bekijken. (toegangscode: HR27X3)

Oordeel jury
De jury noemde de foto een prachtig en filmisch beeld waarbij licht en kleur precies goed zijn. De aandacht van de kijker gaat automatisch naar het jongentje op de voorgrond; de achtergrond vormt daar een mooi decor omheen. Bovendien laat de foto volgens de jury de mooie, kleurrijke cultuur van Nederland zien.

De jury bestond dit jaar uit:
Michiel Munneke, Directeur World Press Photo
Roger Cremers, fotograaf en oud-winnaar World Press Photo
Jip Barth, Product Intelligence Specialist Canon
Guido de Wit, Directeur Online Retail Development TNT Post e-Commerce

De TNT Post World Press Photo Fotowedstrijd was dit jaar weer een groot succes met meer dan 6800 inzendingen. De TNT Post Fotoservice heeft met heel veel plezier deze Fotowedstrijd georganiseerd en wil iedereen bedanken voor alle inzendingen.
Daarnaast willen wij alle prijswinnaars en de overall winnaar Dijana Zupanovic hartelijk feliciteren met hun overwinning tijdens de TNT Post World Press Photo Fotowedstrijd 2011!

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.