Enquête '10 jaar EOSzine'

Pieter Dhaeze dinsdag 30 juli 2019

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat we gestart zijn met EOSzine en ondertussen zijn vele honderden onderwerpen (reviews, classroom, videotutorials) de revue gepasseerd. Wij hebben dat met veel plezier gedaan, maar zijn ook heel benieuwd wat jij van EOSzine vindt.

We zijn van plan om met hetzelfde elan door te gaan, maar daarbij horen we graag wat jij allemaal nog zou willen weten over camera's en fotografie. Kijk eens in onze sitemap en als je iets mist, geef dat dan aan in deze enquête, zodat we daar rekening mee kunnen houden met de keuze van toekomstige onderwerpen.

Je deelname wordt zeer op prijs gesteld en is uiteraard geheel vrijblijvend en volledig anoniem. Hoe meer deelnemers aan deze enquête, des te meer we kunnen laten zien dat EOSzine nog steeds een dynamische community is van enthousiaste EOS-fotografen. DUS DOE MEE!!!

Onder de deelnemers verloten we 10x een foto op dibond (75 x 50 cm, review) van Reclameland.
Omdat de enquête echter anoniem is, moet je je voor deze verloting dan wel apart aanmelden via het linkje in de bedanktpagina, die je te zien krijgt (duurt even) na het versturen van de enquête. We kunnen dan geen verband leggen tussen de antwoorden in een enquête en de betreffende inzender.

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf ons volgen!

Pieter Dhaeze

Tevredenheid EOSzine 2019Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.