Nature Talks Photo Festival 2019

Persbericht woensdag 23 oktober 2019

Op 9 & 10 november kom het neusje van de natuurfotografie-zalm weer naar het Nature Talks Photo Festival in de ReeHorst in Ede. Hier kun je je twee dagen lang onderdompelen in de fascinerende wereld van de internationale natuurfotografie. Inspirerende fotografen, avonturiers, wereldreizigers, de toppers van om de hoek, ze komen graag naar dit festival om hun ervaringen met je te delen. Je kunt er hun fabuleuze foto’s zien, luisteren naar hun intrigerende verhalen of geweldige natuurfilms bekijken

Maar je hoeft niet alleen te luisteren, je kunt je ook laven aan hun kennis tijdens een masterclass of kennis maken met de nieuwste snufjes op het gebied van de (natuur)fotografie op de grootse fotografie beursvloer. Ook zal de Nature Photographer of the Year 2019 op het festival bekend worden gemaakt en zijn er prachtige foto-exposities. Wil je hier met korting heen? Lees snel verder.

Speciaal voor de lezers van EOSZINE hebben we een kortingscode weten te bemachtigen van 10%! De kortingscode die je kunt gebruiken is:’eoszinetalks2019’

NatureTalks2019visual

Vierde editie
Binnenkort vindt alweer de 4e editie van het Nature Talks Photo Festival plaats. Een groots natuurfotografie event in de ReeHorst in Ede met topfotografen en filmers uit binnen- en buitenland waaronder een aantal van National Geographic (Nat Geo WILD). Met zo'n 50 verschillende sprekers, niet eerder vertoonde beelden, films en programma’s van Deel de Natuur, De Vlinderstichting en Duiken in Beeld wordt een uniek en gevarieerd programma geboden voor alle natuurliefhebbers. Dit allemaal ondersteund met oogstrelend beeldmateriaal.
Met de opbrengsten van het Festival worden onder andere diverse kleinschalige natuurbeschermingsprojecten in Nederland en Vlaanderen ondersteund, in samenwerking met de Vlinderstichting, Natuurpunt en anderen.

Kopie van Tony_Wu-Nature_Talks_Photo_Festival_2019-natuurfotografie-1280x853-lubricogobius-exiguus-super-macro-portrait-japan-201705-1632

Lezingen
Sandesh Kadur (IND), Christian Ziegler (GER/PAN), Tony WU (JAP), Garth Lenz (CAN), Zoltan Gergely Nagy (ROM), Wenche Dahle (NOR), Frank Slothouber (NED), Edo van Uchelen (NED), Roelof Molenaar (NED), Jan Huttinga (NED), Arno van Zon (NED), Jacob Kaptein (NED), Bart Siebelink (NED), Michel Lucas (NED), Marco Gaiotti (ITA), Peter van der Veen (NED), Herman van der Hart (NED), Jowan Iven (NED), Chris Ruijter (NED), Ronald Peeters (NED), Arend Spaans (NED), Hans Stel (NED), Roxy van Zanten (NED), Marcel van Balkom (NED), Thijs Glastra (NED),  Rob Blanken (NED), Gustav Kiburg, Jan Vermeer en nog 20  anderen toppers.

Masterclasses
Bart Siebelink (NED) - Low Key + Toveren met je smartphone
Edo van Uchelen (NED) Natuurfotografie ontmaskerd + Flitsen in de natuur
Arno van Zon (NED) - Extreme Macrofotografie
Michel Lucas (NED) - Compositie in landschapsfotografie

Foto-exposities
Nature Photographer of the Year 2019 winnaars
Michel Lucas - Hoge Venen in België 

Voor het inspirerende Nature Talks Photo Festival kun je tickets krijgen vanaf € 25,-. Hiermee kun je je één dag of zelfs een heel weekend vermaken. Stel jouw persoonlijke programma samen en kies snel het bijpassende ticket! Klik hier voor meer informatie.

Geen zin in lezingen of films, maar wel een echte fotografieliefhebber? Bezoek dan alleen de fotobeurs voor slechts € 5,00 en profiteer van diverse beursaanbiedingen, ontdek de nieuwste camera's en snufjes of bezoek de foto-exposities van de Nature Photographer of the Year competitie of van Michel Lucas. Kortom, er is van alles te beleven voor de fotografie liefhebber!

Website & ticketverkoop:   Nature Talks Photo Festival.
Mail & telefoon:                info@naturetalks.nl | +31 (0)345-246009

Draadloos met EOS

Gebruik jij de wifi op je EOS om je camera te koppelen met je telefoon/tablet?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.