Nieuws | Het Perfecte Plaatje Online

Persbericht Canon NL vrijdag 01 november 2019

Amstelveen, 31 oktober 2019 – Woensdag 30 oktober is de eerste aflevering van alweer het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje uitgezonden bij RTL 4. Als hoofdsponsor van het televisieprogramma, biedt Canon ook dit jaar weer unieke, online content boordevol inspiratie die in het verlengde ligt van het televisieprogramma. Laat je als kijker nog verder meenemen in de wereld van fotografie en bekijk meer achtergrondinformatie over hoe de winnende foto is gemaakt en waarom deze foto heeft gewonnen, de beste tips & tricks voor de wekelijkse thuisopdracht en alle ins & outs over de gebruikte Canon apparatuur tijdens de afleveringen.

HPP4-socmed

Unieke online content, powered by Canon
Als verlengstuk van het televisieprogramma, biedt Canon ook dit jaar weer unieke (video)content aan waar de kijkers thuis aanvullende informatie in terug kunnen vinden. Zo zal er op het YouTube-kanaal van Canon dieper ingegaan worden op de winnende foto en het bijbehorende juryrapport, waarbij tevens handige tips & tricks gegeven worden voor de desbetreffende thuisopdracht. Naast de winnende foto’s, zijn ook alle overige foto’s voorzien van de bijbehorende EXIF-data en relevante productinformatie is terug te vinden op www.canon.nl/hetperfecteplaatje. Zo kan men, zelfs ook buiten het programma om, de nodige fotografie-inspiratie opdoen.

Benieuwd hoe jij je fotografietalent naar een nog hoger niveau kunt tillen? Het Perfecte Plaatje, geproduceerd door Talpa Producties, is vanaf nu elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Dit jaar is het de beurt aan Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr. om te strijden om de winst. Gewapend met de nieuwste Canon apparatuur, waaronder de Canon EOS RP, de EOS 6D Mark II, de Canon EOS M50 en verschillende RF- en EF-lenzen, dienen zij elke week de vakjury opnieuw te overtuigen van hun fotografietalent. De inmiddels bekende vakjury, bestaande uit gerenommeerde fotografen William Rutten en Cynthia Boll, wordt iedere week bijgestaan door een wisselend gastjurylid om de deelnemers te beoordelen en hen de beste tips & tricks te geven voor de desbetreffende opdracht.

Daar waar het televisieprogramma stopt, gaat Canon door op het eigen gecreëerde online platform en YouTube waar nog dieper in wordt gegaan op bepaalde vraagstukken omtrent Het Perfecte Plaatje. Een ware inspiratiebron voor zowel de beginnende als de enthousiaste fotograaf. Houd tot slot naast het YouTube-kanaal van Canon, ook Canon haar Facebookpagina goed in de gaten na de laatste vier afleveringen. Direct na de uitzending op respectievelijk woensdag 27 november, 4 december, 11 december en 18 december zal er namelijk via beide kanalen een livestream plaatsvinden waarin de juryleden en Canon samen nader ingaan op de aflevering en live vragen beantwoorden van kijkers. Kijk overall voor meer informatie op www.canon.nl/hetperfecteplaatje.

Het Perfecte Plaatje

Wat vind jij van Het Perfecte Plaatje?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.