Nieuws | Video-update 24p-modus

Persbericht Canon NL woensdag 06 november 2019

Naar aanleiding van de feedback van gebruikers met betrekking tot de onlangs geïntroduceerde EOS- en PowerShot-modellen, kondigt Canon Europe een reeks (toekomstige) firmware-updates aan met een 24p-modus (23,98 fps) voor video-opnamen.

Na downloaden, stellen de gratis firmware-updates gebruikers in staat om met de geselecteerde modellen 24p (23,98 fps) videobeelden vast te leggen met Full HD- en 4K-resoluties. De eerste Canon-modellen die profiteren van de nieuwe 24p (23,98 fps) firmware zijn de onlangs geïntroduceerde EOS 90D en de EOS RP. De firmware-update is vanaf nu beschikbaar voor deze modellen. De Canon PowerShot G7X Mark III en G5X Mark II zullen eind december volgen en de update voor de EOS M6 Mark II is in 2020 beschikbaar.

Deze aankondiging komt na de recente beschikbaarheid van de nieuwe firmwareversie 1.3 voor de EOS RP en 1.4 voor de EOS R, die de AF-prestaties van beide systeemcamera’s op het gebied van oog- en onderwerpdetectie nog verder optimaliseren. Door te luisteren naar de feedback van gebruikers streeft Canon naar het aanbieden van een gevarieerd en compleet assortiment camera’s dat tegemoetkomt aan alle wensen en interesses.

Ga voor meer informatie naar https://www.canon.nl/support/.

Filmen met EOS

Neem jij wel eens video op met je EOS-camera?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.