Poll e-magazine of website

Pieter Dhaeze donderdag 05 januari 2012

We zijn EOSzine in januari 2009 begonnen als verrijkt e-magazine en zijn daarmee nog steeds onderscheidend in het aanbod van periodieken over fotografie. In maart 2011 zijn we ook gestart met een website. Het magazine is bedoeld als bron van actuele workshops en productinformatie en de website is een soort vergaarbak van alle educatieve artikelen (Classroom) en reviews (Reviews). Tevens kunnen we op de website actueel nieuws sneller bij de lezer brengen.

De twee media - magazine en website - hebben beide voor- en nadelen. Ook is er een zekere overlap en vragen ze extra aandacht van de redactie.
De bedoeling van deze enquête was om te polsen in hoeverre de lezers van EOSzine de voorkeur hebben voor magazine of website.

Het antwoord mag duidelijk zijn: bijna 1100 lezers hebben gereageerd en in overgrote meerderheid (90%) hebben zij aangegeven dat ze het e-magazine nog steeds duidelijk prevaleren boven de website. Zo'n uitslag is voor ons aanleiding om met nog meer energie het komende jaar weer 10 leuke nummers te gaan maken.

Bedankt voor deelname aan deze poll en we zien je graag de volgende keer weer terug.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.