Veiling Sacha de Boer

Pieter Dhaeze vrijdag 27 januari 2012

De expositie 'Tegenpolen' van Sacha de Boer en Raymond Rutting nadert zijn einde en de foto's worden geveild ten behoeve van 'koeienpoepkacheltjes'. Dat mag je niet missen!

4 Februari.....en dan is de finale van het fotoproject Tegenpolen, waar Raymond Rutting en ik het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Het doel ligt binnen handbereik, maar daar hebben we jouw hulp nog voor nodig!
Dat doel is 100 koeienpoepfornuisjes kopen voor arme gezinnen in India, om daarmee de uitstoot van schadelijke CO2 te verminderen, en tegelijkertijd gezondere omstandigheden voor die Indiase gezinnen te creëren.
Deze CO2/neutrale biogasinstallaties (ik zeg liever koeienpoepformuis) kosten €250 per stuk (inclusief installatie en onderhoud de komende 20 jaar).
Afgelopen jaar hebben we met onze lezingen en rondreizende expositie een groot deel van het benodigde geld binnengehaald, maar we moeten de laatste slag nog maken. En dat doen we door de ge-exposeerde foto's van de Noordpool en de Zuidpool te veilen in Haarlem, op 4 februari. Kom je bieden? In bijgaande pdf kun je zien of er iets van je gading bij zit.

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet,

Sacha en Raymond

P.S. Richtprijs per foto is vanaf €250, inclusief lijst. Daarmee kunnen we per foto 1 biogasfornuisje kopen. Win-win! Jij een foto, zij een formuis. En Raymond en ik blij....

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.