PiXperience 2013

Pieter Dhaeze maandag 14 januari 2013

Succesvol natuurfotografie-evenement wordt traditie: de PiXperience 2013. Na de successen van 2011 en 2012 organiseren Birdpix en Nederpix de derde PiXperience.

PiXperience 2013
De PiXperience is hét natuurfotografie evenement voor iedereen met een passie voor natuurfotografie. Tientallen lezingen, presentaties en seminars. Kortom, een must voor alle beoefenaars van natuurfotografie.

Op zaterdag 2 maart 2013 vindt in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger van 09:30 tot 17:00 uur de PiXperience plaats. Met maar liefst vier parallelle gevarieerde en aantrekkelijke programma's wordt de natuurfotografie van vrijwel alle kanten belicht.

Het hoofdprogramma bevat naast lezingen van bekende natuurfotografen zoals Ruben Smit en Jan Vermeer ook de presentatie van het nieuwe Praktijkboek Landschapsfotografie, de bekendmaking van de prijswinnaars van de jaarlijkse fotowedstrijden en een boeiend forum met Nederlandse prijswinnende natuurfotografen.

Het seminar-programma staat garant voor diepgaande kennisoverdracht van diverse facetten van natuurfotografie, zoals landschapsfotografie door Bart Heirweg en Bob Luijks, vogelfotografie door Chris van Rijswijk en Paul van Hoof en macrofotografie door Leon Baas.

Het fotolezingen programma krijgt in de nieuwe opzet van de PiXperience meer ruimte. Er is een grotere zaal beschikbaar voor boeiende fotolezingen over uiteenlopende onderwerpen.

De vierde pijler van deze topdag bestaat uit de beurs, met stands van o.a. Canon, Nikon, Cameratools, Sigma, Transcontinenta, Swarowski en Birding Breaks.

Bezoek www.pixperience.org voor het hele programma.

Het maximum aantal deelnemers voor deze dag is 600.

Inschrijven kan via www.pixperience.org Hier is ook alle informatie te vinden over deze dag of download alvast de brochure (pdf).

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.