Poll ontvangen nieuwsbrief

Pieter Dhaeze dinsdag 28 februari 2012

De poll Nieuwsbrief had als stelling:

Hoe vaak wil je een nieuwsbrief ontvangen van EOSzine?

Hierop hebben we 881 reacties gehad.

Word jij ook - ongevraagd - overspoeld door nieuwsbrieven? EOSzine probeert het aantal mailings te beperken, hoewel er buiten het verschijnen van een nieuw e-magazine toch wel eens aanleiding is voor een xetra nieuwsbrief met bijvoorbeeld een leuke actie.

Met bijna een absolute meerderheid (2/3 van de stemmen) willen jullie alleen een nieuwsbrief als er een nieuw e-magazine online staat. Dit verrast ons niet, want wijzelf zien onze mailbox ook graag verschoond van teveel 'foldertjes'.

Van de overige respondenten is 1/3 deel bereid om twee nieuwsbrieven per maand te ontvangen en dat is eigenlijk ook onze gedachte. Aangezien dit maar een klein deel is van de lezers, blijven we voorlopig de nieuwsbrief een keer per maand versturen en vragen om begrip als we toch een extra editie versturen als we iets nuttigs, leuks of interessants te melden hebben.

Bedankt weer voor de medewerking en doe ook met de volgende poll mee.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.