Poll Televisie

Pieter Dhaeze donderdag 03 mei 2012

De poll Televisie had als stelling:

Wat voor televisie heb jij in de huiskamer staan?

Hierop hebben we 567 reacties gehad.

Op de redactie van EOSzine bekijken we onze foto's en video steeds vaker op een televisie. Gemakkelijk en snel via een hdmi-kabel vanaf onze EOS of via een usb-stick of sd-geheugenkaart. We gaan dan ook televisies testen met betrekking tot het vertonen van foto's en video. Wij waren benieuwd wat onze lezers in de huiskamers hadden staan.

De opkomst voor deze poll was redelijk hoog en vanaf het eerste moment was de verdeling eigenlijk al duidelijk. De 'aloude' beeldbuis is aan zijn laatste dagen toe en slechts 18% heeft nog zo'n klassieker in de woonkamer staan. Verrassend is dat ruim 4% van de respondenten geen televisie heeft.

Dat betekent dat ruim 75% van de deelnemers in het bezit is van een HD televisie. Zij zijn dus in de gelegenheid om hun foto's en video via dit medium te delen met huisgenoten en gasten en dat is voor ons aanleiding om in de komende EOSzine een aantal televisies te bespreken op hun fotoweergavekwaliteiten.

Bedankt weer voor de medewerking en doe ook met de volgende poll mee.

JPEG of RAW?

Fotografeer je in JPEG of in RAW?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.