Serie Flitsen en Special Editions

Pieter Dhaeze dinsdag 29 mei 2012

EOSzine probeert fundamentele kennis over fotografie inzichtelijk te maken voor de beginnende fotograaf. Onze Classroom is daartoe uitgebreid met het onderwerp Flitsen en bovendien kun je nu van diverse onderwerpen Special Editions (pdf) downloaden.

Flitsen
De serie Flitsen in de Classroom is opgebouwd uit de artikelen die eerder verschenen zijn in het magazine. We hebben ze als losse items gepubliceerd in de Classroom, zodat je dat onderdeel wat voor jou interessant is, nog eens kunt nalezen in het traject naar betere flitsfoto's.

Special Editions
Lezen op een beeldscherm van computer of laptop kan handig en snel toegankelijk zijn. Soms wil je alles eens op een rijtje gezet hebben en als één handige pdf op je tablet of telefoon lezen. Dat kan met de Special Editions die we in het Archief geplaatst hebben. Onderwerpen als Belichting, Lenzen, Compositie, Flitsen, Canon software, Photoshop Elements en Printen zullen vanaf nu nooit meer geheimen hebben.

JPEG of RAW?

Fotografeer je in JPEG of in RAW?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.