Poll Prijs kitlens volbeeldcamera

Pieter Dhaeze zaterdag 29 december 2012

De poll 'Prijs kitlens volbeeldcamera' had als stelling:

Onze lezers hebben aangegeven dat een body van een instap-volbeeldcamera €1070 mag kosten. Wat is dan de ideale prijs voor een kitlens EF 24-85mm (IS)?

Hierop hebben we 425 reacties gehad.

In onze zoektocht naar de ideale prijs voor een volbeeldcamera met kitlens weten we uit de vorige enquete dat onze lezers voor de body gemiddeld 1070 euro zouden willen betalen. De volgende vraag is dan natuurlijk meteen wat de kitlens mag kosten. Uit de poll 'Prijs kitlens volbeeldcamera' blijkt dat 500 euro een redelijk bedrag is voor een EF 24-85mm 3.5-4.5 bij voorkeur met beeldstabilisatie.

Een totale set komt dan uit op zo'n 1650 euro en wij van EOSzine hebben daar wel een goed gevoel bij als een drempelverlagende prijs voor iedereen die met volbeeldcamera wil gaan fotograferen.

Dus laten we hopen dat Canon deze prijsindicatie uit zijn directe doelgroep ter harte neemt en dat we over een jaar deze volbeeldset mogen verwelkomen.

 

 

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.