Enquête | EOSzine op YouTube

Pieter Dhaeze woensdag 17 februari 2021

In toenemende mate ondersteunen we artikelen op EOSzine NL met korte videoclips op YouTube. In geval van Lightroom en Photoshop publiceren we zelfs alleen een videotutorial onder het motto ‘één filmpje zegt soms meer dan duizend woorden’.

banner-eoszine-youtube

Waarschijnlijk zet deze trend zich de volgende jaren door. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening over het YouTube-kanaal van EOSzine. Bekijk je het EOSzine video-aanbod in de artikelen wel eens of ben je geabonneerd op ons Youtube kanaal, dan nodigen we je van harte uit om (anoniem) deel te nemen aan deze vragenlijst. Het doel is om zoveel mogelijk ‘aanbod en vraag’ op elkaar aan te laten sluiten. Beantwoord je de eerste twee vragen met Nooit, dan kun je deze enquête aan je voorbij laten gaan om misschien toch eens een kijkje te nemen bij EOSzine op YouTube (klik hier). Onder de deelnemers verloten we een Xpozer van 75 x 50 cm (klik hier).

Onder de deelnemers verloten we een foto op Xpozer (75 x 50 cm) van Xpozer (website). Omdat de enquête echter anoniem is, moet je je voor deze verloting dan wel apart aanmelden via het linkje in de bedanktpagina, die je te zien krijgt (duurt even) na het versturen van de enquête. We kunnen dan geen verband leggen tussen de antwoorden in een enquête en de betreffende inzender.

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf ons volgen!

Pieter Dhaeze

* verplichte vragen

Enquête YouTube 2021

 

BEKENDHEID EN BEZOEK


 

PLATFORM EN WEERGAVE


 

INHOUD EN KWALITEIT
 

RECLAME

 

TOEKOMST EN WENSENInloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.