Actie | EOS Overstap Service

Pieter Dhaeze dinsdag 28 september 2021

In de media hoor en zie je veel over spiegelloze camera’s (MILC) en ook op EOSzine besteden we sinds september 2018 (introductie EOS R) veel aandacht aan het nieuwe EOS R-systeem van Canon. Wil jij er ok achter komen of overstappen naar het spiegelloze EOS R-systeem ook iets voor jou is? Of juist de bevestiging krijgen dat een EOS-spiegelreflex nog steeds het beste bij jou past? Maak dan gebruik van onze 1-op-1 EOS Overstap Service. Onder de begeleiding van Pieter Dhaeze kun je dan op de studioredactie van EOSzine zelf praktisch kennis maken met spiegelloze full-frame camera’s als de EOS RP, EOS R, EOS R6 en EOS R5. Twee uur lang kun je met deze camera’s (en diverse lenzen) aan de slag en zo:

  • de elektronische zoeker en de bediening ervaren
  • het nieuwe autofocussysteem instellen en uittesten
  • de interne beeldstabilisatie testen (EOS R6/R5)
  • met hoge snelheid opnamen maken
  • video-mogelijkheden uitproberen
  • de beeldkwaliteit vergelijken met je eigen DSLR.

Je kunt zelf de onderwerpen bepalen die aan de orde moeten komen en er is altijd ruimte voor persoonlijke wensen.

EOS R-modellen

EOS Overstap Service (EOS)
Je ziet met alle aandacht voor het EOS R-systeem als vrijetijdsfotograaf veel ‘leuke’ camera’s en specificaties voorbijkomen en hoort de positieve ervaringen van overgestapte fotografen, die behoorlijk enthousiast zijn over hun nieuwe gereedschap (enquête). En hoewel je misschien nog heel tevreden bent over je EOS-spiegelreflex (DSLR), ben je onbewust misschien toch wel nieuwsgierig hoe het zou zijn om met het EOS R-systeem te fotograferen. Wat zijn voor jou de voordelen? Zou je er betere foto’s mee gaan maken? Kortom, je twijfelt.

Kom dan naar onze studio voor de persoonlijke 1-op-1 EOS Overstap Service onder begeleiding van Pieter Dhaeze. In alle rust kun je dan de camera’s in het EOS R-systeem (EOS RP, EOS R, EOS R6 en EOS R5) beleven en heb je twee uur de tijd om met een dergelijke camera te fotograferen en vragen te laten beantwoorden. Hoe is de handligging en bediening? Hoe ervaar je de elektronische oogzoeker? Hebben de snelheid en het autofocussysteem een toegevoegde waarde voor jouw onderwerpen? Hoe is de beeldkwaliteit? Welke voordelen heeft de in-camera beeldstabilisatie? Zijn RF-lenzen beter dan EF? Zijn bepaalde functies nuttig die op je DSLR ontbreken, zoals een volledig stille elektronische sluiter en automatisch scherpsteltrapje? Hoe werkt een spiegelloze camera met flitsers in een studio? Et cetera.

Logo EOSzine Overstap Service

Ook kunnen van bepaalde onderwerpen testfoto’s gemaakt worden en kunnen die foto’s vergeleken worden in Photoshop of Lightroom. Tevens zijn er enkele RF-lenzen aanwezig, zodat ook daar een indruk van gekregen kan worden met betrekking tot ontwerp, kwaliteit en mogelijkheden.

Dus overweeg jij serieus de overstap van je EOS DSLR naar het EOS R-systeem, maak dan gebruik van onze EOS Overstap Service, zodat je de grootste twijfels wegneemt en zelf een meer onderbouwd antwoord kunt geven op de prangende vraag wel of niet over te stappen naar het spiegelloze systeem van Canon. Je bent van harte welkom!

Aanmelden/vragen via info@eoszine o.v.v. voorkeursdatum en tijdsblok. Wij nemen dan contact met je op.

Locatie
• Studio EOSzine, Roosendaal (NB)

Tijd
• Maandag t/m vrijdag: 9.30u-11.30u (MO), 13.30u-15.30u (MI), 19.00u-21.00u (AV)
• Zaterdag: 9.30u-11.30u (MO), 13.30u-15.30u (MI)

Kosten
• 75 euro incl. BTW in de actieperiode van 13 t/m 20 oktober 2021. Normaal 150 euro.

Rooster EOS Overstap Service

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.