Perfect Summer Promotie | Cashback 2014

Pieter Dhaeze vrijdag 16 mei 2014

We heten geen Pelleboer of Paulusma, maar we kunnen nu al voorspellen dat het een mooie zomer wordt. Zeker voor de EOS-fotograaf, want Canon verrast ons van 15 mei tot en met 20 juli met een inspirerende en voordelige promotie-actie: YOUR PERFECT SUMMER.

Deze keer niet alleen een interessante Cashback, maar je kunt zelfs nog veel meer voordeel halen met een Canon Tegoed voor een vervolgaankoop (t/m 31 oktober 2014). Maar omdat je de komende zonnige maanden misschien liever met je nieuwe camera of lens op pad gaat, kun je ook kiezen voor gratis toegang tot een fotogenieke attractie met eventueel een praktische Workshop op Locatie.

Dus aarzel niet langer en kijk snel voor meer informatie en de voorwaarden op: www.canon.nl/perfectsummer.


TV-programma

Fotostudio de Jong? Bijzonder. HNTM of ANTM? Ver van mijn bed show. Nee! Er moet een infotainment programma over fotografie op televisie komen (mix 'Eigen Huis&Tuin' en 'Camping life'), wat leuk en inspirerend is en waardoor iédere vrijetijdsfotograaf spelenderwijs betere foto's gaat maken. Eens of oneens?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.