Lezing | Fotografie in/en beweging

Pieter Dhaeze zondag 18 mei 2014

Tijdens de EOS Lens Discovery van Canon op 17 en 18 mei jl. in de Maassilo in Rotterdam heb ik twee dagen met veel plezier lezingen gegeven over het onderwerp 'Fotografie en/in beweging'. Omdat dit onderwerp meer aandacht verdient dan drie kwartier, kunt u in dit artikel de slideshow, de foto's en het complete artikel downloaden met alle ins en outs van beweging in een foto.

De PowerPoint kun je als pdf downloaden (klik hier, ca. 1 MB)
Voorbeeldfoto's (met toelichting) kun je op full-HD bekijken op YouTube.
Het volledige artikel vind je hier.

Graag wil ik via deze weg ook alle toehoorders bij de lezingen van harte danken voor hun inspirerende aanwezigheid. Ik hoop dat het een bijdrage geweest is in uw ontwikkeling als fotograaf en ik wens u bovendien de komende jaren veel fotoplezier.

TV-programma

Fotostudio de Jong? Bijzonder. HNTM of ANTM? Ver van mijn bed show. Nee! Er moet een infotainment programma over fotografie op televisie komen (mix 'Eigen Huis&Tuin' en 'Camping life'), wat leuk en inspirerend is en waardoor iédere vrijetijdsfotograaf spelenderwijs betere foto's gaat maken. Eens of oneens?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.