Bas Meelker | Dutch Delight

Pieter Dhaeze vrijdag 01 augustus 2014

Als dagelijkse inwoner van ons kleine kikkerlandje hebben we soms geen oog meer voor de schoonheid van het Nederlandse landschap. Maar als je net als Bas Meelker op het juiste moment op de juiste plaats bent, dan word je er letterlijk stil van, zo mooi! Ga dus ook bij het bijzondere licht van het begin of einde van de dag op pad met je camera en laat je inspireren door Bas.

Dutch Delight Limited Edition
Bas Meelker is niet alleen een fantastische fotograaf, maar ook Canon Print-ambassadeur en in dat kader is recent in beperkte oplage een speciaal fotoboek van hem ontwikkeld geprint op een Canon iPF6450. Wil jij het Nederlandse landschap door de ogen van Bas in optima forma beleven, dan kun je dit prachtige werk winnen. Mail ons jouw 'Bas Meelker'-landschap (JPEG, 2400x1600px) en de fotograaf van de mooiste foto ontvangt een gesigneerd exemplaar van het unieke fotoboek 'Dutch Delight' en een afdruk van 30 bij 20 cm van de winnende foto.

En de winnaar is Theo Mathijssen met onderstaande foto: bijzonder licht, lange sluitertijd, less=more. Gefeliciteerd! En de overige inzenders natuurlijk ook hartelijk dank voor de mooie inzendingen!

Actie loopt tot 31 juli 2014. Inzendingen worden niet voor andere doeleinden gebruikt of zonder toestemming op EOSzine.nl gepubliceerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Afdrukformaat

Hoe groot druk je zelf of via internet een vergroting af?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.