Video-serie | EF Lenzen

Pieter Dhaeze maandag 16 januari 2017

In je ontwikkeling als fotograaf heb je waarschijnlijk gemerkt dat je in het begin vooral bezig was met de kwaliteit van de camera, maar dat het langzaam maar zeker  duidelijk werd dat de kwaliteit van de lens (objectief) misschien nog wel belangrijker is.

En is het kiezen van een camera al niet eenvoudig, dan is de keuze van een geschikte lens misschien nog wel moeilijker. Een beetje hulp is dan ook altijd welkom en Canon USA heeft fotograaf en opleider Matt Kloskowski (collega van Scott Kelby) bereid gevonden om in een serie videoclips deze ‘ingewikkelde’ materie op een heldere en speelse manier uit de doeken te doen. In negen afleveringen van samen ruim een half uur komen alle aspecten van Canon-lenzen aan de orde en zal de keuze van een volgende lens veel eenvoudiger zijn.

Dus als je de komende vakantie eens aan half uurtje niets te doen hebt, pak dan je tablet en laat je op YouTube alles vertellen over de prachtige objectieven van Canon.

Gerelateerde artikelen:
EOSzine Classroom: klik hier.
EOSzine Reviews: klik hier.

Aantal lenzen?

Hoeveel lenzen bezit jij voor je EOS?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.