EOS 5Ds (50 Mp) en EF 11-24mm 4L

Persbericht Canon vrijdag 06 februari 2015

Vandaag introduceert Canon de volgende nieuwe producten:

  • EOS 5DSR – verkoopadviesprijs € 3749,- en beschikbaar vanaf juni 2015
  • EOS 5DS – verkoopadviesprijs € 3549,- en beschikbaar vanaf juni 2015
  • EOS 760D – verkoopadviesprijs € 769,- en beschikbaar vanaf mei 2015
  • EOS 750D – verkoopadviesprijs € 719,- en beschikbaar vanaf mei 2015
  • EF 11-24mm f/4L USM – verkoopadviesprijs € 3049,- en beschikbaar eind februari 2015
  • EOS M3 18-55 STM – verkoopadviesprijs € 729,- en beschikbaar vanaf april 2015
  • PowerShot SX410 IS – verkoopadviesprijs € 259,- en beschikbaar maart 2015
  • IXUS 275 HS – verkoopadviesprijs € 209,- en beschikbaar vanaf mei 2015
  • PIXMA PRO-10S – verkoopadviesprijs € 699,- en beschikbaar vanaf februari 2015
  • PIXMA PRO-100S – verkoopadviesprijs € 499,- en beschikbaar vanaf februari 2015

Nieuwe-producten2015

Canon stelt nieuwe norm voor DSLR-resolutie met de EOS 5DS en EOS 5DS R
Met de komst van de EOS 5DS en EOS 5DS R – een nieuwe generatie ultrahoge resolutie full-frame DSLR-camera’s – transformeert Canon vandaag het EOS System. De nieuwe camera’s doorbreken de grenzen van 35mm sensoren en bieden het hoogste aantal pixels ooit in een full-frame sensor: een indrukwekkende 50,6 Megapixel. De camera’s bieden een unieke combinatie van resolutie, snelheid en duurzaamheid en zorgen daarmee voor een ongeëvenaarde kwaliteit, of het nu om landschapsfotografie, architectuur-, mode- of portretfotografie voor privé of professioneel gebruik gaat. Voor situaties waarbij de allerscherpste opname vereist is, is de EOS 5DS R ook uitgevoerd met een low pass cancellation-filter om de resolutie van de sensor en de zichtbare beeldkwaliteit te maximaliseren. Naast de nieuwe DSLR-modellen introduceert Canon ook de EF 11-24mm f/4L USM, een rectilinear zoomobjectief met het wijdste groothoekbereik ter wereld[i] en daarmee de perfecte partner voor landschaps- en architectuurfotografen.

Breng je fotografie naar het volgende niveau: Canon introduceert de EOS 760D en EOS 750D
Canon introduceert vandaag twee indrukwekkende DSLR-camera’s op het instapniveau binnen haar EOS-programma – de EOS 760D en EOS 750D. De modellen zijn ontworpen voor iedereen met creatieve ambities om de volgende stap in fotografie te zetten. De EOS 750D is de ideale spiegelreflexcamera als je met schitterende foto’s en Full HD-movies speciale momenten wilt vastleggen en wilt beschikken over de zekerheid van automatische opnameprogramma’s. De EOS 760D geeft enthousiaste fotografen meer creatieve vrijheid en handmatige bedieningsmogelijkheden om intuïtief indrukwekkende opnamen te maken.

Het vermogen van EOS, alleen kleiner – de EOS M3
Canon introduceert vandaag de EOS M3 – een krachtige compacte systeemcamera voor enthousiaste fotografen die superieure prestaties eisen. Door Canon’s ongeëvenaarde beeldkwaliteit en bedieningsmogelijkheden op DSLR-niveau in een compacte body te combineren, biedt de EOS M3 de mogelijkheid de wereld rondom je met indrukwekkende details vast te leggen. Canon’s eerste 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor en haar meest geavanceerde beeldprocessor, de DIGIC 6, vormen de basis van de EOS M3 en zorgen voor foto’s en Full HD-video’s met een indrukwekkende kwaliteit. De nieuwe Hybrid CMOS AF III en het 49-punts AF-systeem zorgen voor razendsnelle AF-prestaties en stellen de camera in staat je de vrijheid te bieden om de schoonheid van beweging vast te leggen. Als ervaren fotograaf tref je alles wat je nodig hebt aan binnen bereik van je vingertoppen. De compacte, ergonomische body is uitgevoerd met intuïtieve DSLR-achtige knoppen en toetsen en biedt de flexibiliteit om van lens te wisselen, zodat je de EOS M3 overal kunt gebruiken.

Toon je creativiteit met Canon’s nieuwe PowerShot- en IXUS-compactcamera’s en PIXMA PRO-printers
Canon introduceert vandaag een aantal nieuwe modellen in haar gerenommeerde PowerShot-, IXUS- en PIXMA PRO-productassortiment. Elk van deze modellen is de perfecte partner voor je fotografische activiteiten – of dat nu is om tijdens vakanties opnamen te maken met de krachtige zoom van de PowerShot SX410 IS, onderweg met de stijlvolle IXUS 275 HS of je favoriete momenten aan iedereen te tonen met de nieuwe PIXMA PRO-100S en PIXMA PRO-10S printers. Deze producten worden vandaag tegelijk geïntroduceerd met nieuwe modellen in het EOS-assortiment en EF-lensassortiment.

Tevredenheid EOS-systeem

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.