Nieuw | Natuurfotografie.nl

Persbericht Natuurfotografie dinsdag 07 april 2015

Natuurfotografie.nl – Platform voor natuurfotografen
Op woensdag 8 april 2015 is de officiële lancering van een nieuw platform voor natuurfotografen: www.natuurfotografie.nl

natuurfotografieNL-logoNatuurfotografie.nl is informatief én inspirerend en publiceert dagelijks nieuwe artikelen. Prikkelende columns, boeiende achtergrondverhalen, tutorials met diepgang, inspirerende tips, handige gebiedsbeschrijvingen, portfolio’s, luchtige lijstjes en actuele thema's. Op natuurfotografie.nl vind je informatie over hoe, waar en wanneer je allerlei soorten in het wild kunt fotografen in Nederland en België. De redactie volgt de seizoenen van de natuur en beschrijft die soorten en verschijnselen die nu actueel zijn.

Je leest op natuurfotografie.nl praktische artikelen om zelf mee aan de slag te gaan zodat je betere natuurfoto's kunt maken. In de rubriek 'making of' lees je hoe bepaalde foto's tot stand zijn gekomen.

natuurfotografieNL_credit_Johan van der Wielen

Nederland is gidsland als het om natuurfotografie gaat. Nergens ter wereld zijn er zoveel natuurfotografen, alleen al in Nederland zijn er meer dan 400.000 mensen die zich natuurfotograaf noemen. Met dit platform willen de makers voorzien in de groeiende behoefte aan betrouwbare informatie en bijdragen aan verantwoorde natuurfotografie.

NatuurfotografieNL_credit_Marcel Langelaan

Natuurfotografie.nl wordt gemaakt door ruim veertig schrijvende natuurfotografen en door een redactie die bestaat uit ervaren natuurfotografen en auteurs. Natuurfotografie.nl is een initiatief van PIXFACTORY. PIXFACTORY deelt op alle mogelijke manieren de passie voor natuur en natuurfotografie.

Het is mogelijk je te abonneren op een wekelijkse email met daarin een samenvatting van de beste artikelen van de afgelopen week. Klik hier.

Irista

Ken je Irista, de nieuwe fotobeheer clouddienst van Canon?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.