Nieuwe boektitels | Elements & Nik Collection

Van Duuren Media vrijdag 10 april 2015

Photoshop Elements voor fotografen
pse13-kleinVraagt u zich af hoe het komt dat foto’s van anderen sprankelender zijn dan uw foto’s? Het antwoord is waarschijnlijk dat deze foto’s bewerkt zijn in Photoshop, Photoshop Elements of een ander fotobewerkingsprogramma. Met enkele muisklikken ziet een foto er al een stuk beter uit. Veel fotografen gebruiken Adobe Photoshop Elements. Vooral voor de thuisgebruiker biedt het meer mogelijkheden dan grote broer Adobe Photoshop. Het is in de loop der jaren tot een volwassen programma uitgegroeid, dat veel mogelijkheden kent. U wilt ook sprankelende foto’s? Of fotografeert u in het populaire en flexibele RAW-formaat? De auteur bespreekt in dit boek juist die onderdelen uit Photoshop Elements die interessant zijn voor de amateurfotograaf.

Dit boek is gemaakt aan de hand van Photoshop Elements 13. De meeste van de besproken onderwerpen zijn ook terug te vinden in eerdere versies. Het boek Photoshop Elements voor fotografen is niet echt afhankelijk van de nieuwste versie. Het zijn vaak kleine uiterlijkheden die veranderd zijn, de belangrijkste correctiemogelijkheden zijn in de recente versies gelijk gebleven.

Auteur: Joke Beers-Blom
ISBN: 978-90-5940-814-2
Uitvoering: paperback, 208 pagina's
Prijs: € 29,95

Inkijkexemplaar: klik hier.
Bestellen: klik hier.

Ontdek snel: Google Nik Collection
nik-kleinGoogle Nik Collection is een fantastische set met plug-ins voor onder andere Adobe Photoshop, Adobe Lightoom en Aperture. Het zijn filters die de meest uiteenlopende effecten en verbeteringen op uw fotocollectie mogelijk maken. Joke Beers-Blom bespreekt in dit handzame en kleurrijke boekje alle filters uitgebreid en gaat in op de talloze mogelijkheden. Behandeld worden de installatie en het gebruik van:

  • Analog Efex Pro 2
  • Color Efex Pro 4
  • Dfine 2.0
  • HDR Efex Pro 2
  • Sharpener Pro 3.0
  • Silver Efex Pro 2
  • Viveza 2

Auteur: Joke Beers-Blom
ISBN: 978-90-5940-800-5
Uitvoering: paperback, 186 pagina's
Prijs: € 16,95

Inkijkexemplaar: klik hier.
Bestellen: klik hier.

 

RAW- of JPEG-archief?

Je fotografeert in RAW en ontwikkelt naar JPEG. Je hebt dus een RAW-archief en een JPEG-archief. Welk van deze twee wil je beslist niet kwijtraken?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.