Poll Blogs

Pieter Dhaeze vrijdag 07 augustus 2015

EOSzine is vooral een educatief platform over fotografie. Workshops, reviews, achtergronden. Natuurlijk is die theorie heel leerzaam, maar soms is de praktijk de beste leerschool. Daarom zijn onze blogs zo interessant, die bovendien de inspiratie prikkelen. Toch krijgen we (te) weinig reacties op het werk van Rob, Bas, Johan en Tony. Daarom de vraag:

Ken jij onze blogs en reageer je weleens?

Hierop hebben we slechts 62 reacties gehad. Dat is helaas een dieptepunt in onze poll-historie en geen goed voorteken voor de uitslag van de enquête.

poll_blogsRuim 40% van de respondenten is niet bekend met het bestaan van onze blogs. We hebben daarom enkele banners op de homepage van de site gezet. Dat MOET opvallen.
Een andere 40% zegt niet de moeite te nemen te reageren en dat is begrijpelijk. Wij lezen blogs, maar reageren ook niet altijd. Toch willen we het onze lezers gemakkelijker maken een reactie achter te laten en gaan die optie onder de blogs aanpassen.
Verheugend is wel dat de onderwerpen aansprekend zijn, want nog geen 10% vindt de blogs niet echt aansluiten bij hun interesses. Dus daar gaan we gewoon mee verder.

We werken dus aan onze blogs en zouden het zeer op prijs stellen als je een keer de moeite neemt te reageren. Of wijs andere fotografen in je omgeving op het bestaan van onze blogs. Aansprekende onderwerpen met inspirerende foto's. Dat wil toch iedere vrijetijdsfotograaf!

Blogs

In de sectie Blogs kun je elke maand inspirerende en prikkelende blogs lezen. We ontvangen echter maar weinig reacties en vragen ons af waarom.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.