Reisfotografie 2e editie

door Pieter Dhaeze op dinsdag 01 oktober 2019
Reisfotografie2-klein

Auteur(s): Marcel Scholing, Pieter Dhaeze

ISBN: 9789463561334

Uitvoering: Paperback, 248 pagina's

Prijs*: € 29,99 (incl 9% BTW)

Gepubliceerd: 2019

Bestellen: klik hier.

*excl. 1 euro verzendkosten

   

Reizen. Wie houdt daar nou niet van? En dan wil je toch ook met onvergetelijke herinneringen thuiskomen? Zorg dan dat je goede foto's maakt, zodat je die reis jaren later op de bank nog eens kunt herbeleven.

Welkom dus in de wondere wereld van reisfotografie. Dit type fotografie wordt in één adem genoemd met de andere bekende thema’s van de fotografie, maar omvat eigenlijk het hele fotografische spectrum van onderwerpen. Als u op reis gaat, komt u namelijk alle onderwerpen tegen die een fotograaf voor zijn lens kan krijgen: landschap, architectuur, natuur, macro, portret, product, actie, onderwater, nacht...

U moet van alle markten thuis zijn, niet alleen met de ervaring en kennis die u in uw dagelijkse fotografie gebruikt. U wordt mogelijk in extreme situaties geconfronteerd met exotische modellen van mensen, dieren en planten. Dat maakt het soms allemaal nog een stukje moeilijker, maar tegelijk uitdagender en de bevrediging van een geslaagde opname is daarmee des te groter. De auteurs van dit boek willen u zodanig inspireren met mooie fotografie, dat u niet kunt wachten op pad te gaan om uw kijk op de wereld vast te leggen.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.