PiXperience 2017

Persbericht dinsdag 21 februari 2017

​Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vindt PiXperience NXT LVL plaats in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk (klik hier). Hét event voor natuurfotografen. Twee dagen inspirerende en praktische lezingen, presentaties en seminars die erop gericht zijn je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

NXT_LVL_PiXperience-2017

Programma
In Hart van Holland zijn twee grote zalen. Hier vinden twee parallelle programma’s plaats. Je kiest steeds de presentatie of het seminar die je het meest aanspreekt.
Het zaterdagprogramma verschilt volledig van het zondagprogramma, waardoor je ook beide dagen kunt komen. Klik hier voor een overzicht van het programma.

Sprekers
Gedurende de twee dagen zijn er ruim 25 verschillende lezingen, workshops en seminars. Bekende namen en nieuwe gezichten, maar allemaal met een ijzersterk verhaal.
Een greep uit de vele sprekers: Theo Bosboom, Marsel van Oosten, Bart Heirweg, Piet van den Eynde, Johannes Klapwijk, Bas Meelker, Andrea Gulickx en nog vééél meer.

Tickets
In verband met de verwachte belangstelling is het noodzakelijk van te voren een ticket te bestellen (klik hier).
Een bomvolle dag van 09:30 tot 17:00 kost maar € 35,-. Je kunt ook beide dagen komen, je betaalt dan slechts € 65,-.  Dit ticket biedt bovendien toegang tot Professional Imaging t.w.v. € 10,-. Dit is de grootste fotovakbeurs van Nederland, die in de naastgelegen loods plaatsvindt.

Kom dus op 18 en 19 maart naar PiXperience NXT LVL in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk (Google Maps). Zowel met O.V. als met de auto goed bereikbaar.

TIP: ga samen met iemand anders en maak er een heerlijk dagje uit van!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.