EOSzine 10 jaar | Fotowedstrijd

Pieter Dhaeze zaterdag 16 maart 2019

Dit jaar bestaat EOSzine 10 jaar en dat willen we toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is een prima aanleiding voor een fotowedstrijd en omdat het voorjaar begonnen is, kun je er meteen met je camera op uit trekken, want het thema is LENTE.
Net als in 2017 moedigt EOSzine je met deze fotowedstrijd aan om van al dat moois te gaan genieten en om te proberen die beleving met een foto te vangen. Misschien win jij dan wel een van de mooie prijzen (EOS M50, Training TFT, Selphy CP1300) of is het lot je gunstig gezind bij de verloting van Xpozers.

inzendingen-2019

Hoe werkt het
Het thema van de fotowedstrijd is dus Lente. Dat kan van alles zijn. Van sneeuwklokje tot fruitbloesem. Van ochtendmist tot zonsondergang. Maar ook een foto van een terrasje in het voorjaarszonnetje of een candid van je zoontje of dochtertje met het eerste ijsje. Elk onderwerp is welkom. Als je bij het zien van de foto maar een echt voorjaarsgevoel krijgt.

prijzen-fotowedstrijd2019-groot

Jurering en prijzen
Een deskundige jury zal de foto’s beoordelen, waaruit de drie beste foto’s volgen in de rangorde 1e, 2e en 3e plaats. Canon en EOSzine hebben voor deze Top 3 mooie prijzen beschikbaar gesteld. De fotografen van beste 10 foto’s kunnen op EOSzine.nl desgewenst met hun persoonlijke portfolio extra aandacht krijgen. Onder álle inzendingen worden tevens vijf fotoboekpakketten (t.w.v. € 62,98) verloot van Van Duuren Media, zodat iedereen kans heeft op een leuke prijs.

Xpozer boekenprijs
   
EXTRA WEDSTRIJD
Zoals bij de meeste fotowedstrijden stuur je ook voor onze fotowedstrijd een digitaal bestand in. Omdat wij als EOSzine echter ook extra aandacht willen vestigen op de unieke beleving van een goede fotoprint, kun je ons je foto ook als afdruk toesturen (ca. 30 bij 20cm). Je doet dan mee aan een aparte wedstrijd. De mooiste afdruk (inhoudelijk én technisch) krijgt als prijs een maatwerktraining 'The Finishing Touch' ter waarde van €275,-. Ook verloten we vijf Xpozers van 75 x 50cm ter waarde van €59,95 onder alle inzenders van een fotoprint. Dus aarzel niet en verras ons met een prachtige afdruk van je mooiste foto.

Spelregels
• Inzending tot en met 30 april 2019 naar fotowedstrijd@eoszine.nl
• Uitslag op 16 mei 2019 op EOSzine.nl.
• Winnaars van de wedstrijd en verloting (digitaal en print) krijgen automatisch bericht.
• Foto digitaal
  - langste zijde 1500 pixels
  - jpg-bestand
  - voor- en achternaam van deelnemer als bestandsnaam, dus theo-van-der-borght.jpg
  - exif beschikbaar laten in jpg-bestand
  - nieuw gemaakt of uit archief
• Foto print
  - formaat circa 30 bij 20 cm of 28 bij 21 cm (envelop door brievenbus)
  - papier naar eigen keuze, passend bij onderwerp
  - print gemaakt op eigen printer of door centrale
  - exif, naam, adres en e-mail op achterzijde of los bijgevoegd
  - adres: Fortuinstraat 52, 4701 EG Roosendaal, voldoende frankeren.
• Foto’s mogen bewerkt zijn (bijgesneden, belichting, kleur en scherpte), maar niet geretoucheerd of gemonteerd uit meerdere foto’s. Wel toegestaan zijn panorama-, hdr- en focusmontages.
• Eén foto per persoon.
• De foto is gemaakt met een Canon-camera.
• Verstoor als fotograaf geen natuur of nesten en respecteer je omgeving.

Jury
- Huub Keulers (sport en portret, site)
- Arjen Noord (landschap, site)
- Johan van de Watering (macro en natuur, site)
- Pieter Dhaeze (alle onderwerpen educatief)

EOSzine plaatst de ingezonden foto’s op zijn eigen website (voorbeeld 2017: klik hier), maar zal deze zonder toestemming niet voor promotionele of andere doeleinden gebruiken.
Over de uitslag van de wedstrijd en de verloting kan niet worden gecorrespondeerd.

De verwerking van de ingezonden foto’s gebeurt handmatig en wekelijks zal een update van de inzendingen te zien zijn op EOSzine.nl (klik hier).

Fotowedstrijd

Doe jij mee aan fotowedstrijden?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.