Korting op BirdPix-workshops

Pieter Dhaeze woensdag 28 maart 2012

Vogelfotografie is ongekend populair en vele tienduizenden fotografen doen dit als hobby en soms zelfs als beroep. Het vraagt echter een goede voorbereiding, speciaal gereedschap en ook bijzondere praktische vaardigheden. Alle informatie hierover is te vinden op Birdpix.nl, dé website voor vogelfotografie!
Zij hebben nu ook een prachtig boek uitgegeven, waarbij je van A tot Z de praktijk van vogelfotografie krijgt uitgelegd in heldere bewoording en natuurliijk ongeëvenaarde fotografie.

Als je het 'Pratijkboek Vogelfotografie' aanschaft via de shop van EOSzine ontvang je een persoonlijke vouchercode* waarmee je 20 euro korting krijgt bij een workshop vogelfotografie op Texel of 10 euro korting op een workshop naar IJmuiden aan Zee. Bestel hier.

De actie geldt voor onderstaande dagen en beschikbaarheid.

Texel (van €119,- voor €99,-)
• zaterdag 21 april: info
• vrijdag 18 mei: info
• zaterdag 9 juni: info

IJmuiden aan Zee (van €59,- voor €49,-)
vrijdag 27 april: info
dinsdag 8 mei: info

*na bestelling van het boek, ontvang je per e-mail je persoonlijke kortingscode, die je bij inschrijving moet vermelden. Indien een workshops vol is, dan kan de code ook gebruikt worden bij workshops later dit jaar. Je kunt ook de bestelling van het boek annuleren.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.