Verloting | Canon PIXMA TS8352

Pieter Dhaeze woensdag 27 mei 2020

In het kader van de vele ‘Photo Challenges’ die de afgelopen maanden op de social media georganiseerd zijn, hebben we medio mei 2020 een artikel gepubliceerd (klik hier) om deze fotoreeksen als samenhangende prints op een creatieve manier te presenteren. Hiervoor hadden we de PIXMA TS8252 van Canon in de studio en hebben we een ochtendje 'gefröbeld' met leuke presentatiemiddelen.

Deco-print-visual

Verloting
Canon Benelux was zo enthousiast over het resultaat van deze presentatie dat ze spontaan een printer (PIXMA TS8352, multifunctional) ter beschikking hebben gesteld voor verloting onder EOSzine-lezers die met hun Canon-camera aan zo’n ‘Photo Challenge’ meegedaan hebben of alsnog gaan doen.

TS8352-social-media

Dus heb jij een samenhangende reeks foto’s (minimaal 3, maximaal 7) met een gezamenlijk thema (kat, hond, keuken, tuin, 1,5m etc.), stuur deze dan in* en maak kans op de prachtige Canon PIXMA TS8352, zodat je voortaan al je foto’s snel en op de hoogste kwaliteit kunt afdrukken voor een spontane en maximale beleving! Dat is echt veel leuker dan losse foto’s op je telefoon.

Onder de deelnemers wordt op 24 juni 2020 de PIXMA TS8352 verloot. Iedereen maakt dus evenveel kans.

Deco-print-youtube

*Voorwaarden
- Inzenden kan tot en met zondag 21 juni naar verloting@eoszine.nl.
- Foto’s (JPEG) verkleinen tot 1500 pixels lange zijde. Bij voorkeur zippen tot één bestand.
- Je bent geregisteerd voor de maandelijkse nieuwsbrief van EOSzine (klik hier).
- De winnaar krijgt 24/06/2020 bericht via e-mail en dan zullen tevens NAW-gegevens gevraagd worden, waarna de printer zal worden verzonden.
- De ingezonden foto’s worden niet gebruikt voor andere doeleinden en na de verloting van onze systemen verwijderd.

Fotowedstrijd

Doe jij mee aan fotowedstrijden?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.