Nieuwe Canon-producten 2014

Persbericht Canon dinsdag 07 januari 2014

Begin 2014 vindt de CES - 's werelds grootste consumenten elektronica beurs - plaats in Las Vegas. Reden voor Canon om een reeks nieuwe producten te introduceren. Hier volgt een samenvatting uit het persbericht.

Ga verder met Canon's superzooms
Canon breidt haar assortiment 'mikken & klikken' compactcamera's vandaag uit met twee nieuwe superzoommodellen – de PowerShot SX600 HS en de IXUS 265 HS. Beide modellen bieden een krachtige zoom, nieuwe creatieve opnamefuncties en diverse connectiviteitsfuncties die u in staat stellen uw bijzondere herinneringen gemakkelijk vast te leggen en te delen. Ideaal voor de beginnende fotograaf die dichter bij de actie wil komen.
De PowerShot SX600 HS and IXUS 265 HS combineren beiden krachtige superzoomobjectieven in een compacte en stijlvolle body. Het maakt niet uit of u nu tijdens uw vakantie uw kind dat aan het spelen is in beeld vastlegt of een sportevenement, u komt altijd dicht bij de actie. De PowerShot SX600 HS heeft een 25mm ultragroothoekobjectief waarmee u panoramische landschappen en indrukwekkende beelden vastlegt, en onderwerpen die verder weg zijn heel dichtbij haalt – zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. De PowerShot SX600 HS biedt een optische zoom van maar liefst 18x en de kwalitatief hoogwaardige 36x ZoomPlus-technologie om u nog dichterbij te brengen. Ideaal als u op de actie wilt inzoomen.

IXUS 265HS PowerShot SX600 HS PowerShot N100

Leg beide kanten van uw verhaal vast
Canon presenteert vandaag de PowerShot N100 – een volledig nieuwe conceptcamera, boordevol innovatieve nieuwe technologie om uw digitale foto's en movies moeiteloos om te zetten naar een onvergetelijk verhaal. De PowerShot N100 is Canon's eerste compactcamera met zowel een camera aan de voor- en achterkant zodat u uw gezichtsuitdrukking achter de camera kunt vastleggen terwijl u op de opspanknop drukt. Zo kunt u beide kanten van uw verhaal vastleggen. De camera is bovendien uitgerust met optische technologieën die vergelijkbaar zijn met die in de befaamde PowerShot S-serie, die beelden van een buitengewoon hoge kwaliteit produceert.

Dual Capture
De nieuwe Dual Capture-functionaliteit van de PowerShot N100 maakt het mogelijk om zowel de actie voor als achter de camera vast te leggen in één enkele foto of movie. Dit is te danken aan de Story-camera die naar de gebruiker is gericht. De PowerShot N100 legt uw gezichtsuitdrukking vast terwijl u de beelden maakt, als movie of als digitale foto, en combineert dit met de scène die u zojuist hebt vastgelegd. Een ideale functie als uw reactie net zo belangrijk is als het moment zelf, zoals het zien van de eerste stapjes van een kind.

SELPHY CP820 SELPHY CP910

Print je beleving
Koester uw herinneringen nu voor altijd en maak prachtige cadeaus. Het printen vanaf compactcamera's en smartphones gaat nu immers gemakkelijker dan ooit met de introductie van de SELPHY CP910 en SELPHY CP820, twee nieuwe compacte fotoprinters.

Creatief filmen
Canon maakt vandaag de introductie bekend van de LEGRIA mini X – een geheel nieuwe, creatieve camcorder met een professionele geluidskwaliteit die aansluit bij de indrukwekkende HD-beelden. De LEGRIA mini X combineert Canon's hoogwaardige videokwaliteit met geavanceerde geluidsregistratie en een uiterst flexibel ontwerp. Deze camcorder is ideaal voor verhalenvertellers en in staat bijna elke scène vast te leggen – van reportages op locatie, documentaires en zelfopnames tot het vastleggen van live optredens en theatervoorstellingen.

Movies die net zo goed klinken als ze eruit zien
De LEGRIA mini X zorgt dankzij een grote, ingebouwde stereomicrofoon voor een perfecte geluidsregistratie. De verbeterde structuur in twee lagen die het gaas combineert met een spons en de grotere afmetingen zorgen voor vermindering van achtergrondgeluiden en statische ruis. Daarmee is deze camcorder ideaal voor het vastleggen van gesprekken of interviews op locatie. De camcorder biedt daarnaast een groot dynamisch bereik, zodat de stilte in een concertzaal voor het begin van de uitvoering kan worden vastgelegd, evenals het donderende geluid van de percussionisten aan het einde van een muziekstuk.

Legria Mini X Legria HF R506 Legria HF R56

Film en deel dierbare herinneringen
Canon introduceert vandaag twee nieuwe, gebruiksvriendelijke camcorders voor de consument – de LEGRIA HF R56 en de LEGRIA HF R506. Deze camcorders zijn ontworpen voor iedereen die dierbare herinneringen met een indrukwekkende kwaliteit wil vastleggen en delen. Beide compacte modellen combineren Canon's Full HD videosysteem en Optical Image Stabiliser-technologie met een intuïtieve audiofunctie en vormen daarmee de ideale volgende stap voor gebruikers die nu beeldmateriaal vastleggen met smartphones en compactcamera's.

Creatieve vrijheid voor het gezin
De nieuwe LEGRIA HF R-serie is ideaal voor ouders en gezinsleden. Deze camcorder maakt het eenvoudig om de momenten die er toe doen opnieuw te beleven, van de eerste stapjes van een baby tot de eerste woordjes. Dankzij de vernieuwde Baby modus kunnen ouders het profiel van maximaal drie kinderen vastleggen, waarbij elke video wordt opgeslagen in gepersonaliseerde babyalbums om hun groei en ontwikkeling vast te leggen. Deze modus stelt gebruikers in staat creatief aan de slag te gaan met een nog groter assortiment animaties en stempels. Deze kunnen worden toegevoegd aan het beeldmateriaal en laten met het gewicht tijdens de geboorte, de lengte plus speciale data en belangrijke momenten zien hoe een kind zich ontwikkelt en opgroeit.

Geavanceerde Wi-Fi connectiviteit – deel de verhalen
Elk verhaal dat met de LEGRIA HF R56 wordt vastgelegd, kan dankzij de verbeterde Wi-Fi functionaliteit eenvoudig worden gedeeld met vrienden en familieleden. Naast de mogelijkheid om video's te delen met iOS- en Android-apparaten, maakt de uitgebreide Wi-Fi ondersteuning het ook mogelijk om de camcorder op afstand te bedienen en opnamen te maken[i]. Met een tablet of smartphone en Canon's gratis CameraAccess Plus app is het eenvoudig om vanaf elke locatie het opnemen te starten en te stoppen of zelfs in en uit te zoomen. Ideaal om te kijken of het thuis goed gaat met kinderen of huisdieren

De PowerShot N100 - retailadviesprijs € 349,- en beschikbaar vanaf mei 2014
De PowerShot SX600 HS – retailadviesprijs € 199,- en beschikbaar vanaf eind februari 2014
De IXUS 265 HS – retailadviesprijs € 179,- en beschikbaar vanaf begin maart 2014

De SELPHY CP910 – retailadviesprijs € 99,- en beschikbaar vanaf eind januari 2014
De SELPHY CP820 – retailadviespirjs € 89,- en beschikbaar vanaf eind januari 2014

De LEGRIA Mini X – retailadviesprijs € 389,- en beschikbaar vanaf eind februari 2014
De LEGRIA HF R506 – retailadviesprijs € 269,- en beschikbaar vanaf half januari 2014
De LEGRIA HF R56 – retailadviesprijs € 369,- en beschikbaar vanaf eind januari 2014

Aantal EOS camera's?

De gemiddelde EOSziner bezit 3,84 lenzen en gebruikt er 2,55 van. Nu zijn we natuurlijk ook nog benieuwd naar hoeveel EOS-camera's je hebt.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.