Lezersonderzoek EOSzine 2023

Pieter Dhaeze dinsdag 23 mei 2023

Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat ik gestart ben met EOSzine en ondertussen zijn vele honderden onderwerpen (reviews, classroom, videotutorials) de revue gepasseerd. Ik heb dat met veel plezier gedaan, maar de fotografiewereld is veranderd en misschien wordt het tijd voor iets anders.

Via dit lezersonderzoek hoor ik daarom graag wat jij na 15 jaar allemaal nog zou willen weten over camera's en fotografie. Kijk eens in de sitemap en als je iets mist, geef dat dan aan in deze enquête, zodat ik daar rekening mee kan houden bij de keuze van toekomstige onderwerpen en activiteiten

Je deelname wordt zeer op prijs gesteld en is uiteraard geheel vrijblijvend en volledig anoniem. Hoe meer deelnemers aan deze enquête, des te meer we kunnen laten zien dat EOSzine nog steeds een dynamische community is van enthousiaste EOS-fotografen. DUS DOE MEE!!!

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf mij en EOSzine volgen!

Pieter Dhaeze

Lezersonderzoek EOSzine 2023

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.