Inleiding 1604

door support op donderdag 19 mei 2016

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Ons vaste blogteam (Bas, Johan, Rob, Tony en Pieter) en gastblogger Huub Keulers hebben afgelopen weken samen weer een mooie lijst met inspirerende blogs gepubliceerd (klik hier). Neem eens de tijd voor hun beeldende verhalen en laat weten wat je ervan vindt.

Ook op het gebied van informatie en educatie heeft deze maand veel interessante artikelen opgeleverd. Zo komen diverse unieke kwaliteiten van de EOS 80D aan bod, zoals Anti-knipper, Auto-ISO en groothoek met de EF-S 10-18mm IS STM. Ook bespreken we onze praktijkervaringen van de nieuwe EF-18-135mm IS USM, de EOS 1300D, reisstatieven en vooral de PowerShot G7X mark II.

Verder hebben we nog 5 tips voor concertfotografie en staan we stil bij de scherpstelmodi van EOS-camera’s. Vergeet ook de nieuwe zomerpromotie van Canon niet met veel voordeel en breng een bezoekje aan de FotoFair van 2016.

En ben je klaar met het lezen van de blogs en artikelen, neem dan eens een kijkje op de social media van Canon: Facebook, Twitter en Instagram.

SOCIAL MEDIA
• Ons YouTube-kanaal telt momenteel 1403 abonnees en bijna 490.000 views.
• Onze 1209 volgers op Twitter verrassen we regelmatig met 'hot news'.
Volg ons dus ook, zodat je altijd up-to-date bent met nieuws, artikelen en acties van EOSzine en Canon.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Veel lees- en fotoplezier,

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.