Xpozer | Starters-voordeelactie

door Pieter Dhaeze op donderdag 15 december 2016

Om ons motto “Laat je foto’s zien” kracht bij te zetten, zijn we voortdurend op zoek naar hoogwaardige afdrukmogelijkheden voor jouw mooiste foto’s. Xpozer is daar een goed voorbeeld van met hun prachtige vergrotingen en uniek ophang/spansysteem (frame). Dé wissellijst van de 21ste eeuw en een pareltje aan de muur van elk interieur.

xpozer-interieur-580px

Actie
De maanden december 2016 en januari 2017 pakt Xpozer als speciale kennismaking uit met een interessante starters-actie, zodat ook jij straks je eigen Xpozer uit kunt pakken.

Bestel t/m 31 januari een zogeheten ‘Startpakket’. Je ontvangt dan een complete Xpozer (‘frame’ + fotoprint) voor een gereduceerd prijs én daarbij nog een voucher voor een gratis fotoprint van hetzelfde formaat, zodat je de eerste foto later kun verwisselen door een nieuwe afdruk. Voor de genoemde actieprijs krijg je dus een ‘frame’ en maar liefst twéé vergrotingen! Doen: klik hier.

Voor en vóór de Kerst
Als je je bestelling plaatst t/m zondag 18/12/2016, dan kan je eigen Xpozer nog voor de kerstdagen worden afgeleverd. Je hebt nog nooit zo’n mooi en persoonlijk Kerstcadeau ontvangen óf kunnen geven!

• 60x40cm Startpakket*   : 30 euro (incl. BTW, excl. 4,95 verzendk.), normaal 77 euro
• 90x60cm Startpakket*   : 50 euro (incl. BTW, excl. 4,95 verzendk.), normaal 124 euro
• 120x80cm Startpakket* : 65 euro (incl. BTW, excl. 4,95 verzendk.), normaal 164 euro

* ’frame’ + fotoprint + voucher voor gratis fotoprint

actie-xpozer-kerst-2016

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.